Καββαδία κατά γνωστής φασιστοφυλλάδας: Συνειδητά δεν αναπαράγω το εμετικό πρωτοσέλιδο – Εισαγγελική παρέμβαση;

Καββαδία κατά γνωστής φασιστοφυλλάδας: Συνειδητά δεν αναπαράγω το εμετικό πρωτοσέλιδο – Εισαγγελική παρέμβαση;

Το φασιστικό «Μακελειό» του Χίου συνεχίζει, με ένα ακόμα εμετικό και απίστευτα μισογυνικό πρωτοσέλιδο, να αναπαράγει ρητορική μίσους και να προκαλεί τον κοινό νου. 

Συνειδητά το Documento, όπως και πάρα πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης, δεν απαπαράγει τη νέα, ακραία χυδαιότητα της φασιστικής φυλλάδας.

Στο σεξιστικό και μισογυνικό εξώφυλλο εμφανίζονται οκτώ πρόσωπα σημαντικών γυναικών της δημόσιας ζωής, υπουργών, βουλευτριών, υποψηφίων αιρετών και της συζύγου του πρωθυπουργού, οι οποίες υβρίζονται χυδαία, με τη χρήση μίας φράσης που περικλείει όλο το σεξισμό και ρατσισμό που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες μόλις περάσουν το κατώφλι του «φυσικού τους χώρου» (κατά τους σεξιστές), του σπιτιού τους.

Σχολιάζοντας αυτή την αθλιότητα η Αννέτα Καββαδία, εύστοχα θίγει την ολιγωρία των αρμόδιων αρχών:

«Συνειδητά ΔΕΝ αναπαράγω το εμετικό πρωτοσέλιδο. Συνειδητά ΔΕΝ δίνω χώρο και προβολή σε κάποιον που συστηματικά αναπαράγει τέτοιου είδους «απόψεις». Απολύτως συνειδητά, όμως, ΔΕΝ θα πω : «Εεεε, και τι έγινε; Πάντα τέτοιος ήταν». Γιατί η Ιστορία μας έχει δείξει το πού μπορεί να οδηγήσει η συστηματική στόχευση στα χαμηλότερα ανθρώπινα ένστικτα… Εισαγγελική παρέμβαση έπρεπε να έχει, ήδη, υπάρξει. Από χθες. Και απορώ με την ολιγωρία…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter