ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Γιαννακόπουλος πάει στο ΣΕΦ»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Γιαννακόπουλος πάει στο ΣΕΦ»

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι καθοδόν με την αποστολή της ομάδας για το ΣΕΦ, ενώ κατήγγειλε την ΚΑΕ Ολυμπιακός και αναμένει την παραδειγματική τιμωρία της από την Euroleague. Κι αυτό διότι, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να μην επιτραπεί η είσοδος στον Δ. Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ για το σημερινό ντέρμπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Με τεράστια έκπληξη ενημερωθήκαμε για μια επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε (!) και εν κρυπτώ εστάλη σε Αστυνομία και λοιπές Αρχές. Με τη συγκεκριμένη επιστολή που βρίθει ψευδών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΩΜΑ και απερίφραστα ομολογεί πως αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της και πως η φυσική παρουσία μέλους της αποστολής μας θα προκαλέσει «πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών» τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες. Συγχρόνως επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει – αντίθετα σε κανονισμούς και νόμους- ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας. Πρόκειται για πρωτοφανή και πέρα από κάθε όριο ενέργεια που ξεγυμνώνει τους συντάκτες αυτής.

Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τόσο από την Euroleague όσο και από την ελληνική Δικαιοσύνη για τις έμμεσες απειλές που διατυπώνονται σε αυτή την επιστολή.

Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είναι καθ’ οδόν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας προς το ΣΕΦ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter