ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα αποχωρήσουμε από το ΣΕΦ, αν…»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα αποχωρήσουμε από το ΣΕΦ, αν…»

Με προειδοποιητική ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η ομάδα θα αποχωρήσει από το γήπεδο στον 2ο τελικό, προγραμματισμένο για την Πέμπτη 7/6, στο ΣΕΦ, εφόσον δεν υπάρξουν πολιτισμένες συνθήκες.

Στη σχετική ανακοίνωση των «πρασίνων» γίνεται λόγος για «ζούγκλα του ΣΕΦ», στον περυσινό 5ο τελικό, και αναφέρονται ως αφορμές για αποχώρηση από το παρκέ η παράβαση κανονισμών, η προσπάθεια τρομοκράτησης είτε των αθλητών, είτε του προπονητικού επιτελείου, είτε της διοίκησης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέδειξε εμπράκτως πως σέβεται όλους τους φιλάθλους, όλους τους χορηγούς και γενικότερα όλους εκείνους που ασχολούνται με το ελληνικό μπάσκετ με την κίνησή της να επιστρέψει στη “ζούγκλα” του ΣΕΦ, ώστε να ολοκληρωθεί ο πέμπτος τελικός των πλέι οφ της περσινής αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύχθηκε μία βαριά τιμωρία του Ολυμπιακού, καθώς και ο διασυρμός του ελληνικού μπάσκετ.

Παρά ταύτα, παρακολουθούμε εκ νέου μια εντατική προσπάθεια από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω επίσημων ανακοινώσεων, διαρροών και δηλώσεων από τα στελέχη της να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα, “οπλίζοντας” με μίσος τους οπαδούς της. Παράλληλα, επιχειρεί να επηρεάσει τους διαιτητές εκφοβίζοντάς τους με προφανή κίνητρα.

Εν όψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης (7/6) καλούμε την Πολιτεία, την Αστυνομία, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον ΕΣΑΚΕ και όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Με λίγα λόγια, ζητούμε απλώς να αγωνιστούμε σε πολιτισμένες συνθήκες αντίστοιχες του πρώτου τελικού στο ΟΑΚΑ (και συνολικότερα όλων των αγώνων που διεξάγονται στην έδρα μας), όπου οι αθλητές του Ολυμπιακού πανηγύρισαν τη νίκη τους μέσα στο παρκέ χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Κατόπιν των ανωτέρω, ξεκαθαρίζουμε πως στην πρώτη παράβαση κανονισμών και προσπάθεια τρομοκρατίας είτε των αθλητών, είτε του προπονητικού επιτελείου, είτε της διοίκησης, ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από το γήπεδο! Δεν πρόκειται να ανεχθούμε ξανά να αγωνιστούμε σε συνθήκες απόλυτου χάους, διακινδυνεύοντας τις ζωές των μελών της αποστολής μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter