Καφαντάρη στην ΕΡΤ: «Ξέχασα ότι είμαι σε κυβερνητικό κανάλι» (Video)

Καφαντάρη στην ΕΡΤ: «Ξέχασα ότι είμαι σε κυβερνητικό κανάλι» (Video)

Ένταση σημειώθηκε την Κυριακή το πρωί ανάμεσα στη δημοσιογράφο της ΕΡΤ Μάριον Μιχελιδάκη και την ηθοποιό Λίλα Καφαντάρη, από τη Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών στο ΣΕΗ, η οποία ήταν καλεσμένη της δημοσιογράφου, για να μιλήσει σχετικά με το κύριο θέμα των ημερών και το κύμα καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που απασχολεί τον χώρο της τέχνης.

Η ηθοποιός σημείωσε πως για τα ποινικά αδικήματα υπάρχει η δικαστική οδός. «Το Σωματείο ασφαλώς θα στηρίξει τους συναδέλφους που πρέπει να καταφύγουν στη δικαιοσύνη, όταν υπάρχουν στοιχεία, δεν μπορεί όμως να υποκαταστήσει τα δικαστήρια», είπε και τόνισε μάλιστα με ένα παράδειγμα πόσο λεπτή είναι η θέση του για τη λήψη τέτοιων αποφάσεων, αν πάρει πειθαρχικά μέτρα και διαγράψει κάποιον συνάδελφο, που ενδέχεται να αθωωθεί αργότερα στο δικαστήριο.

Όταν όμως η Λ. Καφαντάρη επιχείρησε να βάλει έναν πολιτικό τόνο στη συζήτηση η παρουσιάστρια την έκοψε απότομα και δεν την άφησε να ολοκληρώσει. 

«Για λίγο το ξέχασα πως είναι κυβερνητικό κανάλι και πρέπει να μιλάω βάσει καθοδήγησης», είπε ειρωνικά η ηθοποιός, με τη δημοσιογράφο να της επιτίθενται άγρια υποστηρίζοντας πως η τηλεόραση είναι δημόσια και όχι κυβερνητική.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter