Καφούνης για νέα μέτρα: «Ανέφικτη η απαίτηση της κυβέρνησης»

Καφούνης για νέα μέτρα: «Ανέφικτη η απαίτηση της κυβέρνησης»

Ανέφικτη χαρακτηρίζει την απαίτηση της κυβέρνησης να ελέγχονται από τους εργαζόμενους στα καταστήματα οι καταναλωτές, σχετικά με τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, μετά τα μέτρα – ασπιρίνες, που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τονίζει ότι τα εν λόγω μέτρα θα επιδεινώσουν το οικονομικό περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Αντιδράσεις για τα νέα μέτρα: Καρανίκας: «Το λιανεμπόριο εισέρχεται και πάλι σε αχαρτογράφητα νερά»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στ. Καφούνη:

«Το λιανεμπόριο από την αρχή της πανδημίας έχει αντιμετωπίσει με εξαιρετική σοβαρότητα τόσο τις οικονομικές όσο και τις υγειονομικές προκλήσεις, τηρώντας ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Άλλωστε έχουμε όλοι συμφωνήσει ότι ουδέποτε αποτέλεσε εστία μετάδοσης του covid-19 και κανείς στο παρελθόν δεν αμφισβήτησε το ασφαλές περιβάλλον εντός των καταστημάτων.

Ως εκ τούτου, η απαίτηση να ελέγχονται από τους εργαζόμενους στα καταστήματα οι καταναλωτές είναι ανέφικτη και δυστυχώς το μέτρο αυτό θα επιδεινώσει το οικονομικό περιβάλλον, σε μία περίοδο που επανέρχεται σταδιακά η αισιοδοξία στην αγορά»

Διαβάστε επίσης: Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης: Μέτρα ασπιρίνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter