Καγκουρό σπέρνει τον… τρόμο σε μικρή επαρχιακή πόλη της Αυστραλίας

Καγκουρό σπέρνει τον… τρόμο σε μικρή επαρχιακή πόλη της Αυστραλίας

Πρόκειται για ένα καγκουρό που έχει καταγράψει στο «ενεργητικό» του τρεις επιθέσεις κατά ανθρώπων, καταστρέφοντας επίσης αρκετούς κήπους σπιτιών στο Southern Downs Region του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αυστραλία, το καγκουρό έχει προκαλέσει αναστάτωση στη μικρή πόλη του Κουίνσλαντ, έχοντας επιτεθεί και τραυματίσει τρεις ανθρώπους, ανάμεσά τους μία ηλικιωμένη, ενώ -βάσει των μαρτυριών των κατοίκων- έχει καταστρέψει αρκετούς κήπους, ξεριζώνοντας λουλούδια και δέντρα. 

Μάλιστα, μία κάτοικος της πόλης, η Μαργκερίτα Καρουάνα, ανέφερε ότι το μυώδες ζώο κατέστρεψε ολοσχερώς τον κήπο της, ο οποίος περιελάμβανε τριαντάφυλλα, μία λεμονιά, γαρδένιες, κάκτους και λεβάντα.

Πέραν των υλικών ζημιών, η μεγαλύτερη ανησυχία έγκειται στο γεγονός πως το καγκουρό έχει επιτεθεί σε τρεις ανθρώπους, αφήνοντας μάλιστα μία ηλικιωμένη με αίματα στον ώμο, τον λαιμό και το πόδι, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ της Daily Courier.

Ο Σέιν Τόι, ιδιοκτήτης παμπ, ανέφερε ότι η πρώτη οπτική επαφή των κατοίκων με το θυμωμένο καγκουρό έλαβε χώρα πριν από δύο μήνες, με το ζώο να προσπαθεί να επιτεθεί στη γυναίκα του. Η πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση από το καγκουρό έγινε σε έναν Νεοζηλανδό, ο οποίος είχε μεταβεί στη μικρή επαρχιακή πόλη για έναν γάμο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter