Και -α και -ου και -ξου -ξου

Και -α και -ου και -ξου -ξου

Και –α και –ου και χάσανε παντού. Τα μάθατε; Η φοιτητική παράταξη της καρδιάς μας, η ΔΑΠ, έχασε την πρωτοκαθεδρία στα πανεπιστήμια μετά από σχεδόν 35 χρόνια. Αν αυτό δεν είναι μήνυμα ελπίδας, τότε ποιο είναι;

*** Η Πανσπουδαστική αναδείχθηκε νικήτρια στις πρώτες, μετά από τρία χρόνια, φοιτητικές εκλογές. Αυτό παραδέχονται όλες οι φοιτητικές παρατάξεις, εκτός από την ίδια τη ΔΑΠ, η οποία υποστηρίζει ότι βγήκε πρώτη. Τι πιο ΝΔ δηλαδή; Θα μπορούσε απλά να δεχθεί την ήττα της, αλλά όχι ήθελε να γίνει και ρεζίλι. Θα μπορούσαν βέβαια να στείλουν την Πανεπιστημιακή Αστυνομία να… πείσουν τους φοιτητές να ψηφίσουν ξανά, αλλά δυστυχώς τα παιδιά δεν έχουν πιάσει ακόμα δουλειά.


*** Φαντάζεστε να γίνει το ίδιο και στις βουλευτικές; Να χάσει δηλαδή ο Μητσοτάκης και ο ΣΚΑΪ να μας λέει ότι «πανηγυρίζουν στην Πειραιώς για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές»;
Διόλου απίθανο…

***Το απόστημα των ελληνικών πανεπιστημίων επιτέλους σπάει. Κι αυτό οφείλεται κυρίως στη Νίκη Κεραμέως, η οποία φαίνεται να κερδίζει στο νήμα την Άννα Διαμαντοπούλου για το ποια από τις δύο ήταν χειρότερη υπουργός Παιδείας.

*** Ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» αποκάλυψε δημόσια ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης του ζήτησε «σιωπητήριο» και να μην αντιδρά μπροστά στο ενδεχόμενο να κλείσει η οργάνωση λόγω των νέων νόμων για τις δομές φιλοξενίας παιδιών. Και, όχι, αυτό πλέον δεν μας κάνει καμία εντύπωση, ούτε για το τι άλλο μπορεί να ζητάνε από τους δημοσιογράφους, τους επιχειρηματίες και πάει λέγοντας.
Τα έχουμε πει, μην τα ξαναλέμε, η δημοσιογραφία στα καλύτερά της. Ποια 108η θέση στην ελευθερία του Τύπου; Τουλάχιστον 50 πιο κάτω του χρόνου.

*** Ο Φαήλος, ο Τζήμερος και ο Μπογδάνος έκαναν εκδήλωση για τη δημιουργία του νέου τους κόμματος και εκεί βρέθηκε ο Βασίλης Τσιάρτας. Περίεργο, δεν είχε δώσει δικαίωμα να πιστέψουμε ότι μπορεί να ενταχθεί σε ένα κόμμα με αυτούς τους τρεις.

*** Ο Γιάννης Οικονόμου έχει πει του κόσμου τις μπαρούφες, αλλά τον πείραξε περισσότερο ότι μπέρδεψε τον Σωκράτη με τον Σοφοκλή.

*** Ο Νότης Μηταράκης άλλαξε φωτογραφία στο προφίλ κι έβαλε αυτήν εδώ. Εμείς πάλι πιστεύουμε ότι άφησε απλήρωτο τον διαχειριστή του λογαριασμό του. Δεν μπορεί να την επέλεξε ο ίδιος…

https://twitter.com/nmitarakis/status/1527297256923496448?s=20&t=6KpwxPfcqTXvc4MSQEtEIA

*** Ο Άρης Πορτοσάλτε έχει πει τόσα πολλά που η φράση του ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Τούρκους» δεν προκαλεί πλέον καμία απορία κι αυτό ακριβώς είναι το ζήτημα ότι συνηθίσαμε τον Πορτοσαλτισμό. Ένα από τα καλά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

*** Γεια σου Παππά, Παππά…

*** «Έφυγε» και ο τεράστιος Βαγγέλης Παπαθανασίου. Αν για κάποιους αξίζει ο χαρακτηρισμός «σπουδαίος», σίγουρα ο Vangelis είναι μεταξύ αυτών.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter