Και αγορά εξοπλισμού πληροφορικής 72.000 ευρώ για το Μαξίμου

Και αγορά εξοπλισμού πληροφορικής 72.000 ευρώ για το Μαξίμου

Σε αγορά εξοπλισμού πληροφορικής προχώρησε η Προεδρία της Κυβέρνησης, η οποία θα κοστίσει 72.000 ευρώ.

Μετά από πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό «για προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για τις ανάγκες της Προεδρίας της Κυβέρνησης», εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης 72.000 ευρώ.

Δεν αμφισβητείται η ανάγκη ύπαρξης των καλύτερων τεχνολογικών εργαλείων προκειμένου να πλαισιωθεί το κυβερνητικό έργο, όμως, το ύψος του ποσού και η ασάφεια ως προς τον τομέα και την υπηρεσία της Προεδρίας της Κυβέρνησης που προορίζεται ο εξοπλισμός εγείρουν ερωτήματα.

Καταρχήν, πρέπει να διευκρινιστεί τι είδους εξοπλισμός θα αγοραστεί, με δεδομένο ότι αν το ποσό αυτό αυτό αφορά μόνο Η/Υ και λογισμικά προγράμματα, τότε σίγουρα τα 72.000 ευρώ δεν θεωρούνται αμελητέα.

Επίσης, αληθεύει η πληροφορία που έχει δημοσιεύσει το piperata.gr ότι ο εξοπλισμός προορίζεται για το Γραφείο Στρατηγικής και Πολιτικής Επικοινωνίας, αρμόδιο για την επιμέλεια του πολιτικού λόγου του πρωθυπουργού, την παροχή συμβουλών για τις δημόσιες εμφανίσεις του και τη διαμόρφωση της δημόσιας εικόνας του.

Γιατί αν αποδειχτεί αυτό, τότε είναι αν μη τι άλλο προκλητικό ο πρωθυπουργός να αγωνιά για τη δημόσια εικόνα του και όχι για την πανδημία.

Δείτε την απόφαση:

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/04/16/5e9841b1825e633553003223.pdf

Πηγή: piperata.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter