Και εγένετο φως: Τελικά αποφάσισαν για το μέγεθος της μάσκας!

Και εγένετο φως: Τελικά αποφάσισαν για το μέγεθος της μάσκας!

Μάσκες αλεξίπτωτα, μάσκες σεντόνια, μάσκες μπούργκες… και η φαντασία στα κοινωνικά δίκτυα ήταν χαρακτηριστική!

Η αδυναμία της επιτελικής κυβέρνησης να μετρήσει το μέγεθος της μάσκας που διατίθεται στο εμπόριο, σε φαρμακεία και ακόμα και σούπερ μάρκετ (εκείνη την λευκή και οινοπνευματί που ο καθένας κρατάει καθημερινά στο χέρι του)… τερματίστηκε!

Όπως ανακοινώθηκε, μετά από εβδομάδες και αφού πέταξαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο πηγάδι «εστάλησαν από το υπουργείο Υγείας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) οι νέες προδιαγραφές για τις μάσκες».

Φανταστείτε αν ήθελαν να προγραμματίσουν και δορυφόρο…

Τελικά, το ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της που είναι σε εξέλιξη.

Η ΚΕΔΕ, σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου, έχει αποτανθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για το αν πρέπει να διεξαχθεί ή όχι νέος διαγωνισμός για την παραγωγή τους.

Ακόμα βέβαια δεν παίρνουμε όρκο πως θα είναι οι σωστές, ούτε πως οι διαστάσεις όπως τις υπολόγισαν για τους μικρούς μαθητές δεν θα είναι φουλάρια ή «τσουρούτικες»…

Προς το παρόν πάντως οι περισσότερες οικογένειες βάζουν το χέρι στην τσέπη για τις αστοχίες της κυβέρνησης που έκαναν μπαλάκι τις ευθύνες…

Εξάλλου όπως είχε πει και ο Άδωνης Γεωργιάδης, τις μάσκες τις δώσανε γιατί φώναζε ο ΣΥΡΙΖΑ…

Ή κάπως έτσι…

Διαβάστε επίσης: Προκλητική απάντηση Γεραπετρίτη στην ερώτηση Ραγκούση για τις μάσκες – αλεξίπτωτα (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter