Και επίσημα Πέδρο Μαρτίνς τη νέα σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού

Και επίσημα Πέδρο Μαρτίνς τη νέα σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού

Eποχή Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε από σήμερα το βραδυ κι επίσημα στον Ολυμπιακό καθώς λίγο πριν τις 10 η ΠΑΕ ανακοινωσε την συνεργασία της με τον Πορτογάλο προπονητή για δύο χρόνια.

Ο 47χρόνος πρωην τεχνικός της Γκιμαράες θα πιάσει δουλειά μόλις τελειώσει φετινή σεζόν, αλλά στο μεταξύ θα ξεκινήσει επαφές με τη διοικηση για το χτίσιμο της επόμενης σεζόν. Ο Μαρτινς αναμένεται το μεσημέρι (15.40) της Τρίτης στον Πειραιά μέσω Βαρκελώνης για μια πρώτη γνωριμία με την διοικηση. Η σχετική ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρει: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό Πέδρο Μαρτίνς. Ο κύριος Μαρτίνς θα αναλάβει την θέση του πρώτου προπονητή μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, οπότε και θα ανακοινωθεί το πλήρες επιτελείο του. Πλέον, στα 47 του χρόνια, αναλαμβάνει τα ηνία της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, του Ολυμπιακού” αναφέρει η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων.

Λίγο αργότερα ο νέος τεχνικός της ομάδας δήλωσε κι έγραψε ενθουσιασμένος από την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και από τη σελίδα του στο Facebook έστειλε το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας σε… άπταιστα ελληνικά, όσο και σε πορτογαλικά και αγγλικά. Εγραψε:

“ΘΡΥΛΟΣ! Είμαι πολύ υπερήφανος που θα ανήκω πλέον στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς ένα τέτοιο καταπληκτικό κλαμπ, με τόσο παθιασμένους φιλάθλους! Καιρός να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το 18/19 με ένα καθαρό σκοπό: Να νικήσουμε! #weareolympiacos”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter