Και επίσημα ξανά στον Ολυμπιακό ο Σλούκας (Photos)

Και επίσημα ξανά στον Ολυμπιακό ο Σλούκας (Photos)

Ο Κώστας Σλούκας ξανάπιασε λιμάνι, οριστικά και αμετάκλητα. Η αποδέσμευσή του από τη Φενέρμπαχτσε, χθες, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή του 30χρονου γκαρντ στον Ολυμπιακό, από τον οποίο είχε αποχωρήσει το 2015.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε επίσημα και είναι για 3 χρόνια. Με την απόκτηση του Σλούκα, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις φετινές μεταγραφές του.

Νωρίτερα είχε διαρρεύσει η φωτογραφία που απεικόνιζε τον Σλούκα να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο δίπλα στους αδελφούς Αγγελόπουλους, ενώ ο λογαριασμός της ΚΑΕ στο Twitter παρουσίαζε μία κλεψύδρα που βρισκόταν σε αντίστροφη μέτρηση και έναν καουμπόι που τραγουδούσε: “Επιστρέφω στο σπίτι”. Aργότερα, καλούσε τους χρήστες να στοιχηματίσουν “για τον επόμενο παίκτη που θα ανακοινώσουμε”.

Ο Σλούκας ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του 2012 και 2013, ενώ έπαιξε με τον Ολυμπιακό και στον τελικό της Εuroleague του 2013. Σήκωσε επίσης δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας, στα έξι χρόνια που φόρεσε τα κόκκινα.

Με τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κέρδισε άλλον έναν ευρωπαϊκό τίτλο, το 2017, στην Κωνσταντινούπολη, με αντίπαλο συμπτωματικά τον Ολυμπιακό. Το 2018-9 ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας της Εuroleague, ενώ φέτος είχε μέσο όρο 11,6 πόντους και 6,1 ασίστ.

Οι οπαδοί της Φενέρ αποχαιρέτισαν τον Σλούκα με διαδικτυακή «επίθεση αγάπης» μέσα από τα social media, αφού ο Ελληνας άσος μιλούσε πάντοτε με τα καλύτερα λόγια για την πενταετή θητεία του στην Τουρκία.


Η ανακοίνωση:

«ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας γκαρντ συναντήθηκε με τους προέδρους της ομάδας κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για να επιστρέψει στο λιμάνι και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον έφηβο με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2012 και το 2013.

Ο 30άχρονος πλέι μέικερ θα είναι «ερυθρόλευκος» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ολοκληρώνοντας το ρόστερ για τη νέα σεζόν, θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας μας και ιδιαίτερα στη BWIN γιατί σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά για όλη την κοινωνία παρέμειναν στο πλευρό μας και με την πολύτιμη αρωγή τους συνεχίζουμε να δημιουργούμε με οδηγό τις αξίες που εκφράζει ο Ολυμπιακός».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter