Και εσύ τέκνον… Παπανδρέου;

Και εσύ τέκνον… Παπανδρέου;

Ποικίλα σχόλια στη Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσε η συνάντηση που έγινε σήμερα το απόγευμα μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής ζήτησε αυτή τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στο πλαίσιο μιας σειράς επαφών που θα έχει το επόμενο διάστημα – και με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς – στην Ευρώπη, την Κίνα και τις ΗΠΑ.

Η συνάντηση αφορούσε στα εθνικά μας θέματα, για τα οποία ο κ. Παπανδρέου, όπως δήλωσε σχετικά, «χρειάζονται πάντοτε επαγρύπνηση, σοβαρότητα και συνεννόηση». 

Μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε και με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά. Αύριο πρόκειται να συναντηθεί με τον Νικολά Ντιμιτρόφ, υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, ενώ την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Παπανδρέου που θεωρεί ότι τα εθνικά θέματα πρέπει να είναι εκτός κομματικής σκακιέρας, είναι ο δεύτερος μετά τον Σταύρο Θεοδωράκη που έχει τετ-α-τετ με τον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που δεν ενθουσίασε την Φώφη Γεννηματά, σε μία χρονική συγκυρία κατά την οποία η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ζητά εκλογές εδώ και τώρα για να… σωθούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Διαβάστε ακόμη: Το μήνυμα, με πολλούς αποδέκτες Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter