Και η τηλεκπαίδευση σε… lockdown – «Όλα καλά» τα βλέπει το υπουργείο

Και η τηλεκπαίδευση σε… lockdown – «Όλα καλά» τα βλέπει το υπουργείο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στο σύστημα τηλεκπαίδευσης καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη, πέτυχε lockdown και στην τηλεκπαίδευση. Σήμερα, ξεκίνησε και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, χωρίς αυτό -φυσικά- να σημαίνει πως τελείωσαν τα προβλήματα. Κάθε άλλο…

Ειδικότερα, παρά τις διαβεβαιώσεις από τη Νίκη Κεραμέως για αναβάθμιση του συστήματος, παρουσιάζονται κατά τόπους σημαντικά προβλήματα ενώ οι αντιδράσεις στα Social Media, κυρίως από εκπαιδευτικούς και γονείς μαθητών, είναι κάτι παραπάνω από οργισμένες…

Τα προβλήματα δεν περιορίζονται και παρατηρούνται σε όλη τη χώρα, ειδικά σε περιοχές της Αττικής όπου παρατηρούνται πολύ σημαντικές δυσλειτουργίες και τα παιδιά να μην μπορούν να κάνουν μάθημα. Το υπουργείο Παιδείας είναι έκθετο για ακόμα μία φορά. 

Ωστόσο, υποστηρίζει πως αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένα πάνω από 47.000 τμήματα Δημοτικού και Νηπιαγωγείου που αντιστοιχούν σε 700.000 μαθητές και ότι τα προβλήματα είναι μεμονωμένα. Κάτι που φυσικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα:

Παράλληλα, τα σχολεία ενημερώνουν πως το πρόβλημα δεν είναι δικό τους αλλά οφείλεται στην πλατφόρμα:

Βέβαια, μία… βόλτα από τα trends στο Twitter #τηλεκπαιδευση και #Webex, ίσως είναι αρκετή για να πείσουν για το αντίθετο.

Πάρτε μία γεύση: 



ΣΥΡΙΖΑ: Το φιάσκο συνεχίζεται και η Κεραμεώς πανηγυρίζει

«Για ακόμη μία φορά η τηλεκπαίδευση δεν λειτουργεί και χιλιάδες μαθητές μένουν στον αέρα. Δυστυχώς, έτσι όπως τα έχει καταφέρει η κα Κεραμέως, η είδηση θα ήταν να λειτουργούσε. Το φιάσκο για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς συνεχίζεται και η κα Κεραμέως πανηγυρίζει», ήταν το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter