Και η Έλενα Ακρίτα #με_τον_Βαξεβανη

Και η Έλενα Ακρίτα #με_τον_Βαξεβανη

Αναρτήσεις στο facebook στηρίζοντας τον Κώστα Βαξεβάνη και την ερευνητική δημοσιογραφία έκανε η Έλενα Ακρίτα χρησιμοποιώντας τα hashtag  #με_τον_Βαξεβανη  και   #με_την_Παπαδακου μετά τις διώξεις για το σκάνδαλο Novartis το οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να παρουσιάσει ως… «σκευωρία».

Σημειώνει μάλιστα:

«Δημοκρατία έχουμε όταν ο δημοσιογράφος μπορεί ελεύθερα να αποκαλύψει ένα έγκλημα και έναν εγκληματία. Δικτατορία έχουμε όταν αντιμετωπίζεται ως εγκληματίας ο δημοσιογράφος που αποκαλύπτει το έγκλημα.»
Παράλληλα υπενθυμίζει και τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Στέλιο Πέτσα να δίνει χρήματα σε κουμπάρους αλλά και στο blog του Μένιου Φουρθιώτη μοιράζοντας «τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων πολιτών» αλλά και τις αποκαλύψεις του Documento. Αναφέρει μάλιστα:
«Ο Πέτσας έδωσε τα λεφτά μας σε site του κουμπάρου του γαλάζιου βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση. Κάτι τέτοια αποκαλύπτει το Documento (11/06/2020) και τους χαλάει τη σούπα.»

 

Οι αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα:

Δημοκρατία έχουμε όταν ο δημοσιογράφος μπορεί ελεύθερα να αποκαλύψει ένα έγκλημα και έναν εγκληματία. Δικτατορία έχουμε όταν αντιμετωπίζεται ως εγκληματίας ο δημοσιογράφος που αποκαλύπτει το έγκλημα.

Ο Πέτσας έδωσε τα λεφτά μας σε site του κουμπάρου του γαλάζιου βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση. Κάτι τέτοια αποκαλύπτει το Documento (11/06/2020) και τους χαλαει τη σούπα.
Μετά το blog του Μένιου Φουρθιώτη ακόμη ένα site από τη λίστα των «εκλεκτών» του Πέτσα ξεγυμνώνει τον απροκάλυπτο τρόπο με τον οποίο μοιράστηκαν τα χρήματα των ελλήνων φορολογούμενων πολιτών.
Στη λίστα Πέτσα εμφανίζεται να έχει πάρει διαφήμιση το site pointmedia.gr. Πρόκειται για ένα άκρως κακοστημένο site που δεν διαθέτει κανένα στοιχείο επικοινωνίας. Στη σελίδα του στο Facebook υπάρχει μόνο ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκει στο δικηγορικό γραφειο Πάτση, κουμπάρου του Πέτσα
Αυτή τη δημοσιογραφία θέλουνε.
#με_τον_Βαξεβάνη.

Μυστικά & Documento

23/01/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter