Και με δικαστική απόφαση εκτός Open ο Φουρθιώτης

Και με δικαστική απόφαση εκτός Open ο Φουρθιώτης

«Διαζύγιο» Φουρθιώτη – Open και με δικαστική απόφαση, σε μια υπόθεση που μόλις ξεκίνησε. 

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκασε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Μένιου Φουρθιώτη κατά της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ (ιδιοκτήτριας εταιρείας του Open TV), δικαιώνοντας τη δεύτερη, με αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεργασίας του καναλιού με τον παρουσιαστή και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά Live».

Υπέρ του Μένιου Φουρθιώτη παρενέβησαν οι εταιρείες Κάπα Λάμδα Ωμέγα Μ. ΕΠΕ, V.V. Tele & Star Ltd, A-Orizon Media Ltd και G. Golden Productions Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία… Η εταιρεία Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ συμβλήθηκε με τις εταιρείες V.V. Tele & Star Ltd και Κάπα Λάμδα Ωμέγα Μ. ΕΠΕ στις 15/11/2017 και δεσμεύθηκε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της συμφωνίας τους θα διατηρηθεί η συνεργασία με τους παρουσιαστές Μένιο Φουρθιώτη και Αννίτα Πανιά μέχρι την 31-7-2022 και πως θα υπάρχει «τοποθέτηση προϊόντος» στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Το δικαστήριο στην απόφασή του έκρινε πως «το αίτημα για να διατηρηθεί προσωρινά η εκτέλεση της σύμβασης» του παρουσιαστή με το κανάλι ως τις 31/7/2019 «θα οδηγούσε σε πλήρη ικανοποίηση του δικαιώματός του», αφού το Open θα υποχρεωνόταν να έχει τον Μένιο Φουρθιώτη στο πρόγραμμά του μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο παρουσιαστής σε ανάρτηση του στα social media ισχυρίστηκε πως υπήρξε «πολιτική παρέμβαση» και πως θα υπάρξει «απάντηση με χαρτιά, συνομιλίες στον εισαγγελέα διαφθοράς και στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης».

(Πηγή: typologies.gr)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter