Και με τα δύο χέρια ψήφισαν οι ακραίοι της ΝΔ τη Συμφωνία με την Αίγυπτο

Και με τα δύο χέρια ψήφισαν οι ακραίοι της ΝΔ τη Συμφωνία με την Αίγυπτο

Με 178 ψήφους υπέρ κυρώθηκε η Συμφωνία με την Αίγυπτο για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών, ενώ 26 βουλευτές ψήφισαν κατά και 81 δήλωσαν «παρών».

Χωρίς καμία διαφοροποίηση από την υπερπατριωτική πτέρυγα της ΝΔ κυρώθηκε η Συμφωνία με την Αίγυπτο. Υπέρ της Συμφωνίας τάχθηκε και το ΚΙΝΑΛ «λόγω τουρκολιβυκού μνημονίου», με τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει «παρών», ενώ ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ 25 καταψήφισαν.

Όπως είχε γνωστοποιηθεί από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, οι βουλευτές της πλειοψηφίας, κ.κ. Γιαννάκης και Διγαλάκης, απουσίαζαν. «Ο κ. Γιαννάκης προληπτικά για λόγους υγείας και ο κ. Διγαλάκης επειδή βρίσκεται σε καραντίνα. Και οι δύο θα εκφραστούν με πρόθεση ψήφου» είχε δηλώσει.

Αντιστοίχως, από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης απουσίαζαν οι κ.κ. Λάππας, Μιχαηλίδης, Βαγενά, Ζουράρις και Γιαννούλης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχαν αρμόδιες πηγές, η απουσία των πέντε βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται είτε λόγω κωλύματος, είτε λόγω ασθενείας. Και οι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλαν επιστολική ψήφο δηλώνοντας «παρών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter