Και με τη… βούλα ο Σολδάνο στον Ολυμπιακό

Και με τη… βούλα ο Σολδάνο στον Ολυμπιακό

Μία μεταγραφή που πέρασε από… σαράντα κύματα για τον Ολυμπιακό έγινε σήμερα, Τετάρτη, πραγματικότητα.

Ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος από το μεσημέρι της Τετάρτης βρίσκεται στην Αθήνα, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στους «ερυθρόλευκους», που με τη σειρά τους τον καλωσόρισαν στο σύλλογο.

Ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε στα γραφεία της ΠΑΕ συμβόλαιο διάρκειας 4.5 ετών και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Πρώτα ο πρώην άσος της Ουνιόν Σάντα Φε πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, όπου και «σφράγισε» τη συμφωνία του μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Το deal ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Ουνιόν περιλαμβάνει αρχικά την καταβολή του ποσού των 750.000 ευρώ στους Αργεντινούς, με την ελληνική ομάδα να κατέχει, πλέον, περίπου το 85% των δικαιωμάτων του παίκτη (ένα μικρό ποσοστό διατήρησε η ομάδα του και ο ίδιος).

Η Ουνιόν, επίσης, θα διατηρήσει επίσης ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 15%, το οποίο θα ισχύσει για μελλοντική πώληση του παίκτη από τον Ολυμπιακό για ποσό άνω του 1.5 εκατ. ευρώ.

Τα μπόνους στόχων που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο του παίκτη αφορούν το αν θα παίξει στο 75% των αγώνων του Ολυμπιακού τον επόμενο 1.5 χρόνο και σε αυτή την περίπτωση η Ουνιόν θα λάβει άλλες 200.000 ευρώ, ενώ οι Αργεντινοί θα βάλουν στα ταμεία τους άλλα τόσα, εφόσον ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στα προκριματικά του επόμενου Champions League.

Όσον αφορά τις ετήσιες απολαβές του Σολδάνο θα κυμαίνονται στις 400.000 ετησίως, αλλά θα αυξάνονται κλιμακωτά ανά σεζόν. Στο συμβόλαιο που υπεγράφη δεν μπήκε ρήτρα αποδέσμευσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter