Και, μέσα σ΄ όλα, η Nutella άλλαξε κρυφά τη συνταγή της

Και, μέσα σ΄ όλα, η Nutella άλλαξε κρυφά τη συνταγή της

Αν είστε φαν της Nutella, σας έχουμε νέα.

Η αγαπημένη λιχουδιά εκατομμυρίων ανθρώπων άλλαξε κρυφά γεύση, όπως επιβεβαίωσε και η κατασκευάστρια εταιρεία, η Ferrero Rocher, υποστηρίζοντας πάντως ότι η ποιότητά της παραμένει αναλλοίωτη.

Η νέα συνταγή έχει αυξημένο ποσοστό σκόνης γάλακτος ( από 7,5 σε 8,7%) και περισσότερη ζάχαρη (πήγε από 55.9 σε 56.3%).

Τα συστατικά αυτά θα κάνουν τη Nutella λίγο πιο «ελαφριά» και πιο γλυκιά.

Η «αποκάλυψη» προέκυψε από το Facebook, όπου το κατέγραψε το γερμανικό Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών του Αμβούργου και στη συνέχεια το επιβεβαίωσε η Ferrero Rocher.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter