Και μετά θάνατον ο Stephen Hawking φροντίζει τους ανήμπορους – Δωρεάν δείπνο για 50 αστέγους

Και μετά θάνατον ο Stephen Hawking φροντίζει τους ανήμπορους – Δωρεάν δείπνο για 50 αστέγους

Αν και έφυγε από τη ζωή, ο Stephen Hawking συνεχίζει και στις φετινές γιορτές να μοιράζει χαμόγελα.

Ο τεράστιος αυτός επιστήμονας ήταν επίσης γνωστός και για τις φιλανθρωπίες του, πράγμα που επιβεβαίωσε ακόμα και.. μετά θάνατον, καθώς κανόνισε να προσφερθεί ένα γεύμα σε 50 αστέγους στο Κέιμπριτζ.

Δεκάδες άτομα που συνήθως ζουν στο δρόμο είχαν ένα πλουσιοπάροχο δείπνο στην Εκκλησία των Μεθοδιστών του Wesley. Η κόρη του Stephen Hawking, Lucy, ήλθε σε επαφή με το φιλανθρωπικό ίδρυμα FoodCycle Cambridge για να τους ενημερώσει ότι η οικογένεια σχεδίαζε να κάνει δωρεά ώστε οι άστεγοι να έχουν ένα ζεστό δείπνο «από τον Stephen».

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα δήλωσε ότι οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν και ύψωσαν το ποτήρι τους προς τιμήν του παγκοσμίως γνωστού φυσικού. Το FoodCycle Cambridge ανέφερε στη δήλωση: «Είναι πραγματικά τιμή μας που συμμετείχαμε σε αυτό και είμαστε συγκινημένοι που η οικογένεια του καθηγητή Hawking σκέφτηκε το FoodCycle.

Οι εθελοντές μας κάνουν μια εκπληκτική δουλειά και τις 52 εβδομάδες του χρόνου, υποστηρίζοντας την τοπική τους κοινότητα – και όχι μόνο στο Κέιμπριτζ, αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι φιλοξενούμενοι το Σάββατο ήταν τόσο έκπληκτοι και συγκινημένοι από τη χειρονομία της οικογένειας και ύψωσαν το ποτήρι τους για τον Stephen πριν δειπνήσουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter