Και νέα δίωξη για βιασμό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη

Και νέα δίωξη για βιασμό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη

Και για τρίτο βιασμό κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σε βάρος του ήδη προσωρινά κρατούμενου στις φυλακές Τρίπολης, για βιασμό κατά συρροή, σκηνοθέτη -ηθοποιού, ασκήθηκε και νέα ποινική δίωξη και για άλλη περίπτωση βιασμού.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας ου διερεύνησε νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη αφού ήδη αυτός είχε κριθεί προφυλακιστέος.

Ο ίδιος, όπως έκανε και με τις προηγούμενες σοκαριστικές καταγγελίες σε βάρος του, αρνείται ότι έχει διαπράξει το έγκλημα και υποστήριξε στις εξηγήσεις ότι δεν γνώριζε καν τον μηνυτή με τον οποίο ζήτησε να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση.

Την ίδια ώρα μελετάται για να αξιολογηθεί για τα περαιτέρω και η τέταρτη καταγγελία παρόμοιας φύσης που έχει φτάσει στη Δικαιοσύνη σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο τέταρτος καταγγέλλων, που είναι σήμερα 24 ετών, φέρεται πως είχε γνωριστεί με τον ηθοποιό όταν ήταν 17 ετών.

Στην καταγγελία του περιγράφεται η ίδια μεθοδολογία που φέρεται να είχε για πάρα πολλά χρόνια ο σκηνοθέτης-ηθοποιός διπράττοντας τα εγκλήματα για τα οποία έχει προφυλακιστεί σε βάρος νεαρών αγοριών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ο τότε 17χρονος γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο σπίτι του.

Τα όσα καταγγέλλονται, κακουργηματικού χαρακτήρα, φέρεται να έχουν τελεστεί το 2014 , γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχουν παραγραφεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter