Και νέα μήνυση για βιασμό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη

Και νέα μήνυση για βιασμό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη

Για βιασμό που δεν έχει παραγραφεί καθώς φέρεται να τελέστηκε μόλις πριν από τρία χρόνια, το 2018, μήνυσε τον ήδη προφυλακισμένο για βιασμό κατά συρροή, Δημήτρη Λιγνάδη, ακόμα ένας άντρας ελληνικής καταγωγής που δεν ανήκει στον χώρο του θεάτρου.

Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας και σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα στο σπίτι του το 2018.

Δείτε επίσης: Με καθυστέρηση η έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη

Είναι η δεύτερη μήνυση για το έγκλημα του βιασμού σε βάρος του ηθοποιού -σκηνοθέτη, ενώ σε βάρος του υπάρχει και κατάθεση για βιασμό καθώς και μια μηνυτήρια αναφορά για το ίδιο αδίκημα που αφορά όμως σε πράξη που έχει παραγραφεί. 

Η κατηγορία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη έχει αποδοθεί με βάση τη μήνυση 25χρονου σήμερα άντρα για βιασμό του από τον ηθοποιό -σκηνοθέτη όταν το θύμα ήταν μόλις 14 ετών ενώ στην δικογραφία υπάρχει και η επίσημη κατάθεση άλλου νεαρού άντρα που υποστηρίζει ότι βιάστηκε όταν ήταν στα 15 χρόνια του μέσα σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο. 

Διαβάστε επίσης: Έπαιζαν καθυστέρηση, χάθηκαν πολύτιμα στοιχεία

Η δήλωση Κούγια

«Βρίσκομαι στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κερκύρας και ενημερώθηκα με μηνύματα από δημοσιογράφους ότι εις βάρος του εντολέα μου κου Δημήτρη Λιγνάδη υπεβλήθη μήνυση από άγνωστο μέχρι τώρα φερόμενο ως βιασθέντα το έτος 2018.

Είναι αδύνατον να σχολιάσω την ουσιαστική και νομική βασιμότητα της μηνύσεως, αλλά αν είναι της ίδιας ποιότητος και αξιοπιστίας με τις 2 προηγούμενες μηνύσεις, ούτε ο κ. Λιγνάδης, ούτε εγώ έχουμε καμία ανησυχία.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι μετά την κατάρρευση των 2 προηγουμένων καταγγελιών σε ουσιαστικό και νομικό επίπεδο τα ίδια κέντρα που κατασκεύασαν τις 2 προηγούμενες ψευδείς καταγγελίες και αντιλαμβανόμενοι οι ηθικοί αυτουργοί την κατάρρευση των σκευωριών τους κατασκεύασαν άλλη μια.

Ο κ. Λιγνάδης ήταν και είναι κατηγορηματικός ότι ουδέποτε στη ζωή του έχει βιάσει είτε οιανδήποτε γυναίκα είτε οιονδήποτε άνδρα από αυτούς, με τους οποίους είχε ερωτικές σχέσεις.

Η εντολή που έχω είναι ότι αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσουμε τον οιονδήποτε ψευδομηνυτή με μήνυση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδούς καταμηνύσεως εις βάρος του κ. Λιγνάδη.

Ελπίζω ότι αυτή τη φορά από πλευράς του Εισαγγελέως που θα διερευνήσει τη μήνυση, θα εφαρμοστούν όλα όσα προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας και θα υπάρξει απόλυτος σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας και σε όλα τα δικονομικά δικαιώματα του μηνυθέντος πριν του ασκήσουν ποινική δίωξη. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους δημοσιογράφους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter