Και νέες έκτακτες προσλήψεις από τον Πατούλη και την Περιφέρεια Αττικής

Φάμπρικα προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ με πρόσχημα την πανδημία έχει ανοίξει η περιφέρεια Αττικής και ο Γιώργος Πατούλης.

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από την πρόσληψη 403 ατόμων, τις οποίες «άδειασε» εμμέσως πλην σαφώς ακόμη και ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και η περιφέρεια ανακοίνωσε τη Δευτέρα την πρόσληψη ακόμη 44 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι το documentonews.gr είχε αποκαλύψει ότι από τις προηγούμενες 403 προσλήψεις πάρα πολλές, χωρίς υπερβολή, σχετίζονταν με στελέχη της περιφέρειας και γιατρούς του ΙΣΑ πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Πατούλης.

Και οι 44 προσλήψεις που ανακοινώθηκαν είναι φυσικά εκτός ΑΣΕΠ και όπως φαίνεται στην προκήρυξη, η οποία δημοσιεύτηκε χθες Δευτέρα 01/02/21, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους – υπεύθυνη δήλωση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού έως και την Τρίτη, 2-2-2021 στις 2:00μ.μ. 

Δηλαδή σε λιγότερες από 24 ώρες προφανώς διότι «τα δικά μας παιδιά» είχαν ειδοποιηθεί και έπρεπε να κλείσει η πόρτα για όποιον άλλον επιθυμούσε να δοκιμάσει την τύχη του για ια θέση στον οκτάμηνο ήλιο της εργασίας στην Περιφέρεια. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.