Ξέχασε 10 χρόνια…

Και νέο έγγραφο για την αδήλωτη εταιρεία του Άδωνη

Το documentonews.gr αποκαλύπτει το επίσημο έγγραφο διαγραφής της κυπριακής εταιρείας του Άδωνη Γεωργιάδη.

Στον ισχυρισμό του ότι η κυπριακή εξωχώρια εταιρεία, Α. Γεωργιάδης – Ν. Νικολάου Βιβλιοπωλείον Λίμιτεδ -στην οποία ήταν μέτοχος και διευθυντής-, λύθηκε το 2006 και όχι το 2016, εμμένει ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνης Γεωργιάδης.

Στο δημοσίευμα της Κυριακής, το Documento αποκάλυψε από τα επίσημα στοιχεία του μητρώου κυπριακών εταιρειών, πως η εν λόγω κυπριακή εταιρεία, εμφανίζει ημερομηνία εγγραφής, 18 Φεβρουαρίου 2006 και ημερομηνία διαγραφής , 11 Ιανουαρίου 2016. Τόσο στην απάντησή του στο Documento, όσο και σε μετέπειτα αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γεωργιάδης εμμένει ότι η εταιρεία λύθηκε το 2006. Τo documentonews.gr αποκαλύπτει σήμερα το έγγραφο που επιβεβαιώνει το κυριακάτικο ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento.

Στις 11 Ιανουαρίου 2016, στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας πράγματι εμφανίζεται το όνομα της εταιρείας Α. Γεωργιάδης – Ν. Νικολάου Βιβλιοπωλείον Λίμιτεδ. Και μάλιστα εμφανίζεται στο παράρτημα «Διαγραφή Ημεδαπών Εταιρειών». Πρόκειται για μια αποκάλυψη που επιβεβαιώνει πως η επίσημη διαγραφή της εταιρείας έγινε πράγματι στις 11 Ιανουαρίου 2016. Όπως πράξαμε και στο δημοσίευμα της Κυριακής, αναρωτιόμαστε αν δεχθούμε πως οι ισχυρισμοί του κ. Γεωργιάδη ευσταθούν, πως γίνεται για μια εταιρεία που –κατά τα λεγόμενά του- διαγράφεται το 2006, η διαγραφή της να ανακοινώνεται δέκα χρόνια μετά. 

Όπως πάντως μας ενημέρωσαν εκ νέου από το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη της Κυπριακής Δημοκρατίας, μια εταιρεία διαγράφεται οριστικά, όταν ανακοινώνεται η διαγραφή της στην επίσημη εφημερίδα. Στην περίπτωση του κ. Γεωργιάδη, στις 11 Ιανουαρίου 2016...  

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.