Και ο Δημήτρης Σταμάτης της ΝΔ αρνείται τη «Βόρεια Μακεδονία» και ζητά… διαπιστευτήρια υπέρ των «Σκοπίων» για τους πολιτευτές του κόμματος

Και ο Δημήτρης Σταμάτης της ΝΔ αρνείται τη «Βόρεια Μακεδονία» και ζητά… διαπιστευτήρια υπέρ των «Σκοπίων» για τους πολιτευτές του κόμματος

Αμετανόητοι στη ΝΔ, συνεχίζουν να αγνοούν το Διεθνές Δίκαιο, με τον βουλευτή επικρατείας, αυτήν τη φορά, να… σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης απέναντι στην διεθνή κοινότητα.

Ο Δημήτρης Σταμάτης προφανώς δε θέλει να καταλάβει ότι οι εξελίξεις έχουν ξεπεράσει τη μικροπολιτική της ΝΔ και δηλώνει ότι δεν θα χρησιμοποιεί τον όρο Βόρεια Μακεδονία. «Εγώ Σκόπια θα λέω και σε Σκοπιανούς θα αναφέρομαι» σημείωσε μιλώντας στον News 24/7.

Εντύπωση προκαλεί μάλιστα ότι κατά τον κ. Σταμάτη για να πολιτευτεί κάποιος με τη ΝΔ θα πρέπει να δώσει τα… αντι «βορειομακεδονικά» του διαπιστευτήρια, μια και, όπως είπε, «η στάση στη συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να αποτελέσει κριτήριο για το αν θα πολιτευθεί κανείς με τη ΝΔ. Ο Γρ. Ψαριανός θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το “παρών” αν θέλει να είναι στις λίστες της ΝΔ. Η απόφαση θα είναι του προέδρου της ΝΔ».

«Δεν συμφωνώ με τη χρήση του όρου Μακεδονία από τη γειτονική χώρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι αν ερχόταν η ώρα να αποφασίσουμε εμείς για το όνομα θα συγκληθούν τα όργανα του κόμματος για να παρθεί μια απόφαση κόντρα στις επιθυμίες του ελληνικού λαού. Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Έχει δεσμευτεί ότι στην προενταξιακή διαδικασία των Σκοπίων στην ΕΕ θα ελέγχουμε τη συμπεριφορά τους. Εάν δεν προκαλούν δεν θα έχουν πρόβλημα» σημείωσε ακόμα. 

Αναμένεται η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη… Τι, όχι;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter