Και ο Κικίλιας το χαβά του με τον… Μαδούρο του!

Και ο Κικίλιας το χαβά του με τον… Μαδούρο του!

Έχουν πλέον εκλείψει (προ πολλού) τα πολιτικά επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας και ποντάρει πλέον καθαρά για ψήφους, στις tv περσόνες, στη φοβία, στο συναίσθημα και βέβαια στην παραπληροφόρηση.

Χωρίς ουσιαστικά πρόγραμμα, με αφήγημα τιναγμένο στον αέρα και υποσχέσεις άνευ αντικρίσματος, μετά το… ταξίδι του πρωθυπουργού στις Μαλδίβες θυμήθηκαν τα «χαρτιά υγείας»…

Γιατί γι αυτό το επίπεδο μιλάμε, αφού έπιασαν Αργεντινή, Βόρεια Κορέα… κατέληξαν στην Βενεζουέλα…

Επί του προκειμένου ο πρόεδρος Μητσοτάκης σκίζει τα ιμάτιά του για τον Γκουαϊδό, προσπαθώντας να βρει κάποιο διεθνές στήριγμα αλλά πιστεύοντας πως χτυπάει τον Τσίπρα. Είναι το νέο τους παιχνιδάκι μετά το μακεδονικό…

Και αφού παραποίησαν όλες τις ελληνικές θέσεις στο θέμα της Βενεζουέλας πήρε το λόγο σήμερα ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατία, Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα λοιπόν με το προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ «το κυβερνών κόμμα προσπαθεί να κοπιάρει στοιχεία από τη Βενεζουέλα, σε μια προσπάθεια – όπως είπε – να γίνει καθεστώς στην Ελλάδα».

«Ταυτίζεται με τον Μαδούρο» ανέκραξε ο Κικίλιας μιλώντας για κυβέρνηση κουρελού.

Τώρα, πως ο Κικίλιας βλέπει Μαδούρο και η Διεθνής κοινότητα, Βίλλυ Μπραντ μόνον η ψυχιατρική επιστήμη μπορεί να το εξηγήσει.

Πάντως, ενώ απευχόμαστε οποιαδήποτε έξωθεν στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα, θα ήταν ενδιαφέρον – αν γινόταν (μακάρι όχι)- να βλέπαμε πως θα εξηγούσαν τις στρατιωτικές επεμβάσεις στη Λατινική Αμερική…

Μπορεί να είναι «άλλοι καιροί», αλλά η διεθνής κοινότητα έχει μόνον μια ονομασία γι αυτές τις μαύρες σελίδες της ιστορίας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter