Και ο Παναθηναϊκός στο CAS, κατά της Πάρμα

Και ο Παναθηναϊκός στο CAS, κατά της Πάρμα

Ηταν να μη γίνει… μόδα για τις ελληνικές ομάδες, τώρα ποιος τις πιάνει; Ετσι μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, ακολούθησε ο Αρης και τώρα πήρε σειρά ο Παναθηναϊκός!

Η «πράσινη» ΠΑΕ κατέθεσε προσφυγή στο CAS κατά της απόφασης της FIFA για την υπόθεση της μεταγραφής του Σωτήρη Νίνη στην Πάρμα. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού ο οποίος διεκδικούσε 472.200 ευρώ με τους τόκους από την Πάρμα για τη μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη. Το πειθαρχικό όργανο έκρινε πως η νέα εταιρική/μετοχική σύνθεση της Πάρμα δεν έχει άμεση σύνδεση με το παλιό σχήμα της, το οποίο οδηγήθηκε σε πτώχευση το 2013.

Ο Νίνης είχε πάει στην ιταλική ομάδα το καλοκαίρι του 2012 ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό αφού είχε συμφωνήσει μαζί της από τον Ιανουάριο για τριετές συμβόλαιο. Οι «πράσινοι» για τη μεταγραφή του δικαιούνταν τα “τροφεία” του παίκτη, καθώς επρόκειτο για “προϊόν” του συλλόγου. Η Πάρμα όμως χρεοκόπησε ένα χρόνο μετά και έπεσε κατηγορίες.

Η προσφυγή κατατέθηκε (τα έξοδα ανέρχονται σε 20.000 ευρώ), ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσης θα πάρει τουλάχιστον 4-5 μήνες μέχρι να φτάσει στην «έδρα», καθότι αφορά οικονομική διαμάχη και από το CAS είθισται να δίνεται προτεραιότητα σε άλλες υποθέσεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter