Και ο Στάθης Δρογώσης κατά Μητσοτάκη και των επιθέσεων που δέχτηκε: Δεν αντέχω άλλη σαπίλα από πληρωμένα τρολς

Και ο Στάθης Δρογώσης κατά Μητσοτάκη και των επιθέσεων που δέχτηκε: Δεν αντέχω άλλη σαπίλα από πληρωμένα τρολς

Ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης ξεσπάει κι αυτός μετά τον Φοίβο Δεληβοριά στην προσπάθεια του Κυριάκου και των επιτελών του να μετατρέψουν μια συνάντηση που ζήτησαν Έλληνες δημιουργοί σε προεκλογική φιέστα της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε την ανάρτηση του Στάθη Δρογώση:

Επειδή όλα έχουν ένα όριο θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.Ναι είμαι μέλος του σωματείου δημιουργών ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ. Ναι εκπροσωπώντας το σωματείο μου συμμετείχα σε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ κο Μητσοτάκη.Ναι η συνάντηση πήγε καλά και ναι ο κος Μητσοτάκης και η κα Κεφαλογιάννη ήρθαν ενημερωμένοι και με άποψη για το θέμα μας. Άποψη θετική.Ναι στη συνάντηση αυτή καταφέραμε να κερδίσουμε την στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάνω στο πλαίσιο της λύσης που προτείναμε μαζί με τα άλλα σωματεία. (4 είμαστε εύχομαι να ενωθούμε).Ναι η λύση αυτή έχει νομοθετηθεί από την τωρινή κυβέρνησηΝαι κατεβαίνω με την Λαϊκή συσπείρωση στο δήμο της Αθήνας με επικεφαλής τον Νίκο Σοφιανό.Όχι δεν υπήρξα σε κανένα “πηγαδάκι” στην πιο πάνω συνάντηση. Όλοι μιλήσαμε μπροστά σε όλους . Θα προσπαθήσουμε να δούμε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς με τα σωματεία μας. Είμαστε ένα σώμα μια ψυχή. Από τον Θάνο Μικρούτσικο μέχρι τον Σταύρο Ξαρχάκο.Πραγματικά δεν αντέχω άλλη σαπίλα από πληρωμένα τρολς. Το ελληνικό τραγούδι θα επιβιώσει και θα τα θυμόμαστε αυτά και θα γελάμε.

Διαβάστε ακόμη: Έξαλλος ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι καλλιτέχνες που συναντήθηκαν με Μητσοτάκη και καταγγέλλουν: Εμείς ζητήσαμε να τον δούμε όπως κάνουμε με όλα τα κόμματα

https://www.facebook.com/drogosis/posts/10216237186336926

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter