Και ο σύζυγος της Έλενας Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης επιτίθεται στην Βίκυ Φλέσσα

Και ο σύζυγος της Έλενας Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης επιτίθεται στην Βίκυ Φλέσσα

Μετά την απάντηση που έδωσε η Έλενα Ακρίτα στην… απορία της υποψήφιας ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βίκυς Φλέσσα γιατί αυτοκτόνησε ο Καρυωτάκης σε μια τόσο όμορφη πόλη όπως η Πρέβεζα, σειρά παίρνει ο Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος στέκεται στο πλευρό της συζύγου του Έλενας Ακρίτα 

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, αναφερόμενος στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ και στην Έλενα Ακρίτα, γράφει στο Facebook:

«Υποστήριξη η Έλενα δεν χρειάζεται. Μόνο δυο λογάκια από μένα στην υποψήφια που η εκπομπή της δεν έγινε ποτέ όσο κι αν το προσπάθησε μάταια η ίδια να μιμηθεί τα ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ της γυναίκας μου. Όταν τα…φώτα σβήνουν κυρία Βίκυ Φλέσσα, δεν έχεις σχεδόν 200.000 ακόλουθους στο Facebook όπως η Έλενα. Όταν τα φώτα σβήνουν δεν αρθρογραφείς στα ΝΕΑ με τόση επιτυχία για τους αναγνώστες σου που σε διαβάζουν και σε εμπιστεύονται. Όταν τα φώτα σβήνουν δεν συγγράφεις βιβλία και θεατρικά έργα. Και γενικώς, δεν κάνεις τη λαμπρή σταδιοδρομία της Έλενας Ακρίτα μέσα σε 40 χρόνια καριέρας. Όσο για την τηλεόραση, εσείς ειδικά όσο και αν προσπαθήσατε να αντιγράψετε την εκπομπή της με συνεντεύξεις μεγάλων προσωπικοτήτων ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ούτε απ’ έξω δεν περάσατε. Δυστυχώς για εσάς. Όχι για τη γυναίκα μου. Αφήστε λοιπόν τον Καρυωτάκη στην ησυχία του κι ασχοληθείτε λίγο με τις ναυμαχίες που από το πολύ νερό τις κάνατε μούσκεμα».

Στη συνέχεια η συγκεκριμένη ανάρτηση κοινοποιήθηκε και από την Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με το εξής σχόλιο: 

Ο Γιώργος μου πάντα… αντικειμενικός. Καλά όλη η Ελλάδα την τρολάρει εγώ την πείραξα;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter