Η ανακοίνωσή τους

Και οι δικηγορικές εταιρείες ενάντια στην τριχοτόμηση του Πρωτοδικείου

Μετά τους δικηγόρους, και οι δικηγορικές εταιρείες εκφράζουν την έντονη διαφωνία τους με την εξαγγελία του Υπ.Δικαιοσύνης , Σταύρου Κοντονή για τριχοτόμηση του Πρωτοδικείου Αθηνών με την ίδρυση δύο ακόμα Πρωτοδικείων, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος "η πρόταση αυτή δεν μπορεί να εξεταστεί περαιτέρω αν προηγουμένως δεν καταρτιστεί χρηματοοικονομική μελέτη και μελέτη επάρκειας του προσωπικού και των υλικών υποδομών που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτή και εφόσον βεβαίως ολοκληρωθεί και τεθεί σε πλήρη λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης των υποθέσεων."

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδας:

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών, κατά τη συνεδρίαση της 30/6/2018, συζήτησε την πρόταση περί τριχοτομήσεως του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Ο Σύνδεσμος δεν πιστεύει ότι η πρόταση αυτή μπορεί να εξεταστεί περαιτέρω αν προηγουμένως δεν καταρτιστεί τουλάχιστον χρηματοοικονομική μελέτη και μελέτη επάρκειας του προσωπικού και των υλικών υποδομών που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτή και εφόσον βεβαίως ολοκληρωθεί και τεθεί σε πλήρη λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης των υποθέσεων. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.