Και οι Mother of Millions στο Rockwave Festival

Και οι Mother of Millions στο Rockwave Festival

Το αθηναϊκό progressive rock/metal κουαρτέτο προστέθηκε στο line up της 9ης Ιουλίου

Ακόμα μια σημαντική προσθήκη ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Rockwave Festival, καθώς στο line up της 9ης Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα πέσει και η αυλαία του φεστιβάλ, κάτω από τους Villagers Of Ioannina City και τους 1000mods, έρχεται να προστεθεί το prog metal κουαρτέτο των Mother of Millions. Μαζί τους θα είναι ακόμα οι Sadhus, Project Renegade, Soundtruck και Ganzi Gun, σε μια μέρα γεμάτη με ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής που εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο τον σκληρό ήχο και διαπρέπουν εντός και εκτός Ελλάδας!

Οι Mother of Millions έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα τρία άλμπουμ: το «Human» (2014), το «Sigma» (2017) και το «Artifacts» (2019) αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές από το κοινό αλλά και τον παγκόσμιο μουσικό τύπο. Η πιο πρόσφατη δουλειά του συγκροτήματος, το EP «Orbit», κυκλοφόρησε το 2022, σηματοδοτώντας την επανένταξή τους σε δισκογραφική και συναυλιακή τροχιά μετά τον αδόκητο χαμό του πληκτρά Μάκη Τσαμκόσογλου τον Ιούνιο του 2019 κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας σε ένα φεστιβάλ… στη Μαλακάσα. Μετά από αυτό το τραγικό περιστατικό, το συγκρότημα αποφάσισε να συνεχίσει ως κουαρτέτο, ενώ αυτόν τον καιρό δουλεύουν πάνω σε ένα νέο άλμπουμ.

Ο ήχος των Mother of Millions είναι ογκώδης και κινηματογραφικός. Έντονα ηχητικά τοπία που περιλαμβάνουν περίτεχνους ρυθμούς και progressive rock μελωδίες. Το συγκρότημα έχει κάνει sold out συναυλίες στην Αθήνα, έχει περιοδεύσει στην Ευρώπη κι έχει μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες που ορίζουν το σύγχρονο progressive metal, όπως οι Pain of Salvation, Devin Townsend, Leprous.

Στις 9 Ιουλίου στο Rockwave Festival, οι Μother of Millions έρχονται να επιβεβαιώσουν, με τον πιο εμφατικό τρόπο, γιατί θεωρούνται μια από τις καλύτερες prog metal μπάντες της εγχώριας και όχι μόνο σκηνής.

Πληροφορίες και τιμές Εισιτηρίων

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 19,50 ευρώ (στις τιμές περιλαμβάνεται το κόστος της υπηρεσίας διαχείρισης εισιτηρίων). Η διάθεση γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, σε όλα τα Viva Spots (Καταστήματα NOVA, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s), στο δίκτυο Public (online: http://tickets.public.gr/) και στα καταστήματα Public.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter