Και οι Rotting Christ στο AthensRocks

Και οι Rotting Christ στο AthensRocks

Οι πρεσβευτές της ελληνικής metal σκηνής θα εμφανιστούν πριν από τους headliners, Ghost.

Τρεις εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή του φετινού AthensRocks οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ακόμα μια σημαντική προσθήκη στο line up του φεστιβάλ.

Oο λόγος για τους Rotting Christ οι οποίοι επιστρέφουν στο AthensRocks, τέσσερα χρόνια μετά την ισοπεδωτική τους εμφάνιση στην παρθενική χρονιά του φεστιβάλ στο πλευρό των Slayer. Φέτος στις 25 Ιουνίου θα ανέβουν και πάλι στη σκηνή του AthensRocks, αυτήν τη φορά πριν από τους Ghost και πάνω από τους Candlemass και τους Typhus, για να δώσουν και πάλι ένα εντυπωσιακό σόου, αντάξιο του ονόματος του σημαντικότερου ελληνικού metal συγκροτήματος όλων των εποχών.

Κουβαλώντας περισσότερα από 35 χρόνια στη δισκογραφική και συναυλιακή πλάτη, οι Rotting Christ μετρούν πάνω από 2.000 σόου σε κάθε γωνιά του πλανήτη και 13 άλμπουμ που τους καθιέρωσαν στην ελίτ του ακραίου ήχου παγκοσμίως.

Από τις ανίερες black μέρες των “Passage to Arcturo”, “Thy Mighty Contract”, “Non Serviam” και “Triarchy of the Lost Lovers”, μέχρι τα dark metal διαμαντάκια των “A Dead Poem” και “Sleep of the Angels” και από τα ατμοσφαιρικά έπη των “Khronos” και Theogonia μέχρι τα πρόσφατα αριστουργηματικά Rituals και The “Heretics”, οι Rotting Christ κράτησαν ψηλά τη σημαία του ελληνικού metal σε όλον τον κόσμο ως οι απόλυτοι μουσικοί πρεσβευτές της χώρας.

Στα μνημειώδη live τους η ιαχή “Non Serviam” συνοδεύει κάθε τους κατεδαφιστική εμφάνιση, αφού το συγκρότημα έχει χτίσει το όνομά του και τη φήμη μέσα από θρυλικά σόου.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου επιστρέφουν σε γνώριμα εδάφη και φέρνουν μαζί τους ένα setlist βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα των χιλιάδων οπαδών τους, που περιμένουν με ανυπομονησία να αντικρύσουν ξανά τους Rotting Christ απέναντί τους, γράφοντας ακόμη ένα κεφάλαιο φεστιβαλικής ιστορίας.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω του δικτύου της Ticketmaster.gr ενώ διατίθενται συλλεκτικά hard copy εισιτήρια σε επιλεγμένα καταστήματα, από 52 ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter