Και όμως, αστυνομικοί διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση στην… πλατεία Εξαρχείων!

Και όμως, αστυνομικοί διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση στην… πλατεία Εξαρχείων!

Μία ασυνήθιστη εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην πλατεία Εξαρχείων στις 29 Ιουνίου.

Στην συνοικία του κέντρου της Αθήνας όπου δραστηριοποιούνται πλήθος πολιτικών συλλογικοτήτων της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ συχνά σημειώνονται συγκρούσεις με την Αστυνομία, η Ομοσπονδία των Αστυνομικών θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, η ομοσπονδία, ως «θεματοφύλακας αρχών και αξιών της Δικαιοσύνης, της Ισότητας και της Δημοκρατίας και με θέσεις σταθερά απέναντι σε κάθε μορφή βίας και αυταρχισμού», «παρεμβαίνει κάθε φορά υπέρ των δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη».

«Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται “τυφλά” φαινόμενα βίας, που στρέφονται κατά πολιτών αλλά και Αστυνομικών τα οποία τείνουν να γίνουν “Θεσμοποιημένη πραγματικότητα” με την ανοχή της επίσημης πολιτείας, που όμως η κοινωνία ουδέποτε τα αποδέχθηκε παρά του αντιθέτου που ορισμένοι πίστευαν», συνεχίζει η ΠΟΑΣΥ.

«Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. κάνει την αρχή, αναλαμβάνει πρωτοβουλία να αναδείξει το πρόβλημα και διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις που θα πραγματοποιηθεί την 29-06-2017 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Εξαρχείων και καλεί τα πολιτικά κόμματα, φορείς, ενώσεις πολιτών για να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυσή τους.

Η ευθύνη για την σημερινή πραγματικότητα είναι τεράστια, αφού κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και επιτέλους ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να θέσουμε τoν δάκτυλον επί των τύπων των ήλων έστω και μετά από 43 χρόνια από τη μεταπολίτευση, έστω και τώρα», καταλήγει η Ομοσπονδία.

Μυστικά & Documento

14/08/2022, 05:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter