Και όμως, αυτό το κολυμβητήριο-κόσμημα βρίσκεται στην Αθήνα – Και είναι δημοτικό! (Photos)

Και όμως, αυτό το κολυμβητήριο-κόσμημα βρίσκεται στην Αθήνα – Και είναι δημοτικό! (Photos)

Ωραία χρώματα, καλοσχεδιασμένοι χώροι, φιλικό περιβάλλον και θερμή ατμόσφαιρα.

Οι εικόνες από το ανακαινισμένο κολυμβητήριο της Πεντέλης «τα λένε όλα».

Τις φωτογραφίες ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσος, σημειώνοντας τα εξής:

Άλλαξε όψη το κολυμβητήριο.

Παραδίδεται αύριο προς χρήση το κλειστό κολυμβητήριο στο αθλητικό κέντρο Ν.Πέρκιζας στην λεωφόρο Πεντέλης. Οι εργασίες ανακαίνισης διήρκεσαν δύο μήνες και περιέλαβαν σημαντικές παρεμβάσεις στην μόνωση της πισίνας, την τοποθέτηση νέων βατήρων, σύμφωνων, με τις αγωνιστικές προδιαγραφές ασφαλείας, την συντήρηση της υπερχείλισης καθώς και επιμέρους παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο, στην παιδική πισίνα και στις κερκίδες. Στο μηχανοστάσιο έγινε αλλαγή άμμου στα φίλτρα διύλισης του νερού και των δυο πισινών ενώ στην μικρή πισίνα αντικαταστάθηκε και το φίλτρο διύλισης του νερού. Επίσης με την ευκαιρία των εργασιών άλλαξε και το νερό της πισίνας μετά από μια δεκαετία.

Εκεί όμως που η αλλαγή είναι εντυπωσιακή ,είναι ο χώρος των ανδρικών, γυναικείων και παιδικών αποδυτηρίων, όπου οι χώροι κυριολεκτικά αναγεννήθηκαν μετά από χρόνια εγκατάλειψης.

Είδη υγιεινής, βρύσες φωτοκυττάρων για διασφάλιση οικονομίας νερού, πλακάκια, φωτισμός, θέρμανση, κλιματισμός, βεστιάρια, πάγκοι, χρώματα, διαμερισματοποίηση άλλαξαν με τέτοιο τρόπο που οι αθλητές γενικότερα οι χρήστες του κολυμβητηρίου θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την νέα εικόνα του χώρου. Ελπίζω οι χρήστες να σεβαστούν την προσπάθεια που έγινε. Άξιοι συγχαρητηρίων όσοι και όσες κόπιασαν αυτούς τους δύο μήνες για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Εργαζόμενοι της διεύθυνσης αθλητισμού και, ιδιαίτερα της αυτεπιστασίας, οι καθαρίστριες που πάλευαν μέχρι την τελευταία στιγμή, ο υπεύθυνος μηχανικός κ Ανδρεδάκης και οι αντιδήμαρχοι Κώστας Γερολυμάτος της τεχνικής και Έλενα Χριστούλη των οικονομικών, που πήρε κυριολεκτικά πάνω της όλο τον καθημερινό έλεγχο και συντονισμό των συνεργείων για να υπάρξει αυτή η εικόνα.

https://www.facebook.com/simosroussos/posts/1603246879740046

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter