Και πάλι παράνομος ο Μητσοτάκης: Δεν δήλωσε την κρυφή γαλλική εταιρία ούτε στο νέο πόθεν έσχες

Και πάλι παράνομος ο Μητσοτάκης: Δεν δήλωσε την κρυφή γαλλική εταιρία ούτε στο νέο πόθεν έσχες

Για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δήλωσε τη γαλλική εταιρία, SCI Personal Venturesστο πόθεν έσχες του, όντας πλέον ο πρώτος πρωθυπουργός της μεταπολιτευτικής περιόδου με τόσες κατά συρροή ψευδείς δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης και τόσα βαρύτατα αδικήματα στην πλάτη του.

Ο πρωθυπουργός είναι υπότροπος και υπόλογος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η σύζυγός του -με βάση τα έγγραφα του γαλλικού εμπορικού μητρώου που αποκάλυψε το Documento– τον Δεκέμβριο του 2020 προέβη σε διοικητικές πράξεις που αφορούν τη συγκεκριμένη εταιρία. Το 2018, η Μαρέβα Μητσοτάκη δικαιολόγησε έσοδα για το φορολογικό έτος 2017 επικαλούμενη τις δραστηριότητες της SCI Personal Ventures. Κι ενώ έχουν συμβεί όλα αυτά, με το ιδιωτικό συμφωνητικό του 2016 (που δεν έχει κατατεθεί σε καμία επίσημη αρχήισχυρίζεται ψευδώς ότι την έχει μεταβιβάσει στον αδερφό της.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη όφειλαν να συμπεριλάβουν τη SCI Personal Ventures στη δήλωση τους, αφού η δήθεν μεταβίβαση που έχει συντελεστεί δεν είναι τίποτα παραπάνω από προφάσεις εν αμαρτίαις.

Από εκεί κι έπειτα τα έσοδα του πρωθυπουργικού ζεύγους ανέρχονται συνολικά για το φορολογικό έτος του 2019 σε 146.693,76 ευρώ. Οι καταθέσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους ανέρχονται συνολικά σε 255.239,89 ευρώ και 177.848,02 δολάρια ΗΠΑ. Το πρωθυπουργικό ζεύγος κατέχει επίσης έξι επιβατικά οχήματα και ένα φορτηγό.

Παράλληλα, υπέρογκες είναι και φέτος οι δανειακές υποχρεώσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους, οι οποίες ανέρχονται συνολικά σε 565.061,04 ευρώ.

Η δήλωση πόθεν έσχες:

Δείτε επίσης: Και το ΚΙΝΑΛ ζητά να πέσει φως στην υπόθεση των πρωθυπουργικών πόθεν έσχες (Video)

Ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει στο «πόθεν έσχες» του 2019 την περιβόητη γαλλική εταιρεία;

Αποκάλυψη: Αρχειοθετούν τις ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες του Μητσοτάκη εν μέσω πολύκροτων αποκαλύψεων για νέα αδικήματα

Εξώδικο η απάντηση του Documento προς τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι για τους συκοφαντικούς της ισχυρισμούς

Στα «μανταλάκια» η επιχείρηση κουκουλώματος για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους από «Αυγή» και «ΕφΣυν»

Νέα… σατανική σύμπτωση κατά Μητσοτάκη: «Εκ παραδρομής» βρέθηκε το όνομά του σε λίστα αρχειοθέτησης πόθεν έσχες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter