Αποκάλυψη του Σπύρου Λάππα

Και στοιχεία για το ΚΕΕΛΠΝΟ στη δικογραφία για τη Novartis

Να λάβουν από ένα αντίγραφο της δικογραφίας για το Novartis-Gate οι εκπρόσωποι των κομμάτων στην Εξεταστική Επιτροπή αποφάσισε το προεδρείο της Επιτροπής μετά την αποκάλυψη του Σπύρου Λάππα για τα στοιχεία που εμπεριέχει η δικογραφία αναφορικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στο τέλος της πρώτης εξέτασης του Άδωνη Γεωργιάδη για τους 23 διορισμούς επί θητείας στο υπουργείο Υγείας στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το λόγο, αποκαλύπτοντας πως από μία σύντομη εξέταση της δικογραφίας που έκανε από κοινού με τον Νίκο Παρασκευόπουλο, εντόπισαν πολλές αναφορές και στοιχεία που αφορούν το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λάππας τόνισε πως προστατευόμενοι μάρτυρες έχουν φέρει στην επιφάνεια στοιχεία που δεν γνωρίζει η Επιτροπή και έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ. Γι΄ αυτό και αιτήθηκε οι εκπρόσωποι των κομμάτων στην Επιτροπή να λάβουν από ένα αντίγραφο της δικογραφίας, κάτι που έγινε ομοφώνως δεκτό.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, μεταξύ άλλων υπάρχει αναφορά στη δικογραφία για χρηματισμό ύψους 200 εκατ. ευρώ πρώην υπουργού για την υπόθεση του μοριακού ελέγχου και αυτό είναι μόνο η αρχή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.