Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και τέταρτος άνδρας για τη φρικιαστική υπόθεση ομαδικού βιασμού 14χρονης στον Κερατσίνι.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, ο τέταρτος συλληφθείς, σύμφωνα με την δικογραφία δεν φαίνεται να συμμετείχε στον βιασμό της ανήλικης, ωστόσο ήταν παρών στο σπίτι.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης προς ξημερώματα Τετάρτης, όταν η 14χρονη συναντήθηκε με τον έναν από τους δράστες, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, και ο οποίος την οδήγησε σε ένα σπίτι. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν ακόμα τρεις άνδρες, οι οποίοι φέρονται να της επιτέθηκαν σεξουαλικά.
Μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ανήλικη έφυγε από το σπίτι αυτό και περιπλανιόταν στην περιοχή του Πειραιά. Οι γονείς όταν αντιλήφθηκαν ότι η κόρη τους δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι τους, ειδοποίησαν την Αστυνομία και τελικά η 14χρονη εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στον Πειραιά και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κατήγγειλε την κακοποίηση της.
Διαβάστε σχετικά: Αττική: Θύμα ομαδικού βιασμού 14χρονη – Δύο συλλήψεις ενώ αναζητούνται άλλοι δύο νεαροί