Και το ΚΙΝΑΛ ζητά να πέσει φως στην υπόθεση των πρωθυπουργικών πόθεν έσχες (Video)

Και το ΚΙΝΑΛ ζητά να πέσει φως στην υπόθεση των πρωθυπουργικών πόθεν έσχες (Video)

Ντόμινο εξελίξεων έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις του Documento για το ψευδές πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε αυτό το μήκος κύματος, και το ΚΙΝΑΛ, ζητά πλήρη διερεύνηση των πρωθυπουργικών δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης, προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Kontra, στην εκπομπή Kontra24 της Αναστασίας Γιάμαλη, έθεσε ζήτημα ελευθεροτυπίας στη χώρα, ενώ από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του Documento, Μάριος Αραβαντινός, υπερθεμάτισε λέγοντας πως πρέπει να ανοίξει κατ’ουσίαν η συζήτηση για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα.

Ο κ. Χρηστίδης, ερωτηθείς σχετικά για την αποκάλυψη του Documento και τα πρωθυπουργικά πόθεν έσχες, τόνισε: «Η δική μας θέση είναι θέση αρχής. Είναι προφανές πως τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να βλέπουν στην ολότητά τους το φως. Μπορεί να ακούγεται ως βερμπαλισμός, είναι όμως μία πολύ μεγάλη ανάγκη των πολιτών. Η Βουλή και οποιοσδήποτε άλλος θεσμός έχει τη δυνατότητα, πρέπει να ασχοληθεί σε βάθος για να μην υπάρχει τίποτα θολό, να μην υπάρχει κανένα σύννεφο με κανέναν και καμία που έχει να κάνει με την πολιτική ζωή αυτού του τόπου».

«Είναι μία ιστορία που κανένας δε θέλει να αποσιωποιηθεί. Η όλη ιστορία πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο τον θεσμικό», πρόσθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter