Και τον Μανιό θα μηνύσει ο Άδωνης Γεωργιάδης

Και τον Μανιό θα μηνύσει ο Άδωνης Γεωργιάδης

Τον φυλακισμένο και εξορισμένο επί Χούντας, Νίκο Μανιό, θα μηνύσει ο Άδωνης Γεωργιάδης, όπως ανακοίνωσε στην Ολομέλεια, επειδή θίχτηκε η ηθική του συγκρότηση.

«O λαός δεν ψηφίζει υμνητές της Χούντας» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο προλαλήσας, Αδ. Γεωργιάδης.

Σε σχέση με όσα σημείωσε ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με την περίοδο που βρισκόταν στη θέση του υπουργού Υγείας, ο κ. Μανιός επισήμανε ότι «είπε ψέματα ότι είχε φτιάξει το νόμο για τους ανασφάλιστους. Ήμουν γιατρός στο ΕΣΥ, στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, το 2014.Και είχε μόνο 4.000 ευρώ για όλο το χρόνο και για όλους τους ανασφάλιστους, τη στιγμή που έκανε 660 ευρώ μια απλή εγχείρηση στραβισμού. Δηλαδή, αν έρχονταν τρία παιδιά με στραβισμό και δύο με σκωληκοειδίτιδες, τέρμα…».

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι στις 6/12/2013, σε συνέδριο για το ΕΣΥ, στο Χίλτον, είχε κατηγορήσει ευθέως τον τότε υπουργό Υγείας -χωρίς να πάρει απάντηση- ότι ο τρόπος που είχε συντάξει το νόμο για την κοστολόγηση των φαρμάκων «έδινε το δικαίωμα να έχει το ένα χέρι κάτω από το γραφείο και με το άλλο να υπογράφει». «Δεν μου έκανε μήνυση, τώρα θα κάνει μήνυση σε μάρτυρες και δικαστές. Υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα σας» κατέληξε ο κ. Μανιός.

«Θα σας κάνω μήνυση αύριο»

«Θα σας κάνω μήνυση αύριο. Εσείς δεν θα κάνετε άρση ασυλίας και θα έρθετε στο δικαστήριο να αποδείξετε όσα είπατε για την ηθική μου συγκρότηση» απάντησε αρχικά ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και συμπλήρωσε ότι ως προς τα περί χουντικού, δεν παίρνει τον κ. Μανιό να λέει τίποτα επ’ αυτού λόγω των όσων ειπώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή, ενώ στηλίτευσε το γεγονός ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος σε βιβλίο του τον αποκαλεί «τρομοκράτη». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter