Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς Δούκισσα Νομικού;

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς Δούκισσα Νομικού;

Του Homo TiVius

Όχι ακριβώς κλαυθμός, όχι ακριβώς οδυρμός, όχι ακριβώς ορυμαγδός, αλλά ένα σούσουρο σηκώθηκε. Ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του Ant1 έμεινε μόνος αλλ’ όχι ορφανός. Η Δούκισσα Νομικού –όμορφη, μπριόζα, ποζάτη– δεν άντεξε να σταθεί στο πλευρό ενός καθαρόαιμου δημοσιογράφου όπως ο Γιώργος Λιάγκας και αποχώρησε… την αποχώρησαν… ποιος ξέρει και ποιος στ’ αλήθεια ενδιαφέρεται. Και από τη στιγμή που ο Γ. Λιάγκας στη σημερινή εκπομπή τοποθετήθηκε σχετικά («Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το Σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή.

Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ό,τι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει») δύο βάρη έφυγαν από πάνω μας.

Η Δούκισσα Νομικού θα παραμείνει στο κανάλι –να λοιπόν που οι καλοί φίλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ο Θοδωρής Κυριακού, φροντίζουν ώστε να μη διογκωθεί ο δείκτης ανεργίας λαμπερών προσώπων– και η ενημέρωση (τα ψήγματα έστω ανάμεσα σε Λίτσα Πατέρα και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου) στον Ant1 θα συνεχίσει απρόσκοπτη να χαράσσει νέες διαδρομές που άκοπα μπορούν να τη σταθεροποιήσουν στην 108η θέση που κατέχει παγκοσμίως στην ελευθερία του Τύπου.

Και αν πέσει πιο χαμηλά στη λίστα, μην ανησυχείτε. Όπως είπε ο Γούντι Άλεν, τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, είτε με Δούκισσα Νομικού είτε όχι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter