Και του Κοκλώνη του φταίει το Documento – Το story στο Instagram

Και του Κοκλώνη του φταίει το Documento – Το story στο Instagram
Φωτογραφία: Instagram.com

Το πόρισμα των 90 σελίδων της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στο περιεχόμενο του οποίου αναφέρονται σχεδόν όλα τα ΜΜΕ αποκρύπτοντας όμως το όνομα του ελεγχόμενου, αναφέρει όλα όσα εν περιλήψει δημοσιοποίησε και το documentonews.gr, γράφοντας βεβαίως το όνομα του Νίκου Κοκλώνη αφού πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο. Ο ίδιoς βέβαια ακολουθώντας τη «συνταγή Νικολάου» πως για όλα φταίει το Documento ή ο ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε καλό να βγάλει μια ανακοίνωση… στο Instagram απαντώντας στο documentonews.gr. 

Διαβάστε επίσης: Για εγκληματική οργάνωση που ξέπλενε μαύρο χρήμα ελέγχεται ο Νίκος Κοκλώνης

Το μόνο που έχουμε να σημειώσουμε στον ελεγχόμενο πλέον από την οικονομική εισαγγελία όπου διαβιβάστηκε το πόρισμα της Αρχής, «γνωστό παρουσιαστή» όπως τον αναφέρουν τα μέσα που αποκρύπτουν το όνομα του είναι ό,τι τις απαντήσεις θα κληθεί να τις δώσει σύντομα μάλλον στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Επειδή ο ίδιος υποστηρίζει ότι διαβάλλεται, τα παράπονά του πρέπει να τα απευθύνει στην Αρχή και στον πρόεδρο της, επίτιμο Αρεοπαγίτη Χαράλαμπο Βουρλιώτη, που διενήργησαν τον έλεγχο και συνέταξαν το πόρισμα που χαρακτηρίζεται «καταπέλτης». 

Σε κάθε περίπτωση ζούμε για ακόμη μια φορά το θέατρο του παραλόγου όπου δημοσιογράφοι αναφέρουν την απάντηση του «γνωστού παρουσιαστή» και όχι την είδηση ή το που ο ίδιος απαντάει. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ν. Κοκλώνη:

Σχετικά με το δημοσίευμα του Documento, στο οποίο αναφέρεται το όνομά μου και ότι ελέγχομαι για νομιμοποίηση εσόδων, διευκρινίζω ότι: 

  1. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 20 χρόνια σε περισσότερες από 7 χώρες, έχοντας επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Η επαγγελματική μου δραστηριότητα, όπως και οι επιχειρήσεις μου, έχουν ελεγχθεί επανελλειμένα ανά τον κόσμο χωρίς ποτέ να μου καταλογιστεί οτιδήποτε παράνομο. 
  2. Αναρωτιέμαι πώς το Documento γνωρίζει ότι ελέγχομαι από κάποια αρχή, ενώ σε μένα, τον «ελεγχόμενο», δεν έχει κοινοποιηθεί οτιδήποτε σχετικό. 
  3. Οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια στην ελληνική επικράτεια αφορούν τηλεοπτικές παραγωγές γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών που μεταδίδονται από όλους σχεδόν τους εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι τηλεοπτικές παραγωγές των επιχειρήσεων μου είναι διαθέσιμες σε όλους μέσω των σταθμών. Οι δαπάνες και οι πληρωμές είναι διαφανείς και προσβάσιμες σε όλους και αφορούν δημοσιογράφους και προμηθευτές καθώς και λοιπές εταιρικές υποχρεώσεις. Αυτό έχει διαπιστωθεί σε πέντε τουλάχιστον οικονομικούς ελέγχους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, οι αρχές έχουν στη διάθεση τους το πόθεν έσχες μου, στο οποίο απεικονίζονται πλήρως οι πηγές των εισοδημάτων μου ανά τον κόσμο.
  4. Αποτελεί πάγια αρχή των εταιρειών μου και εμού να συνεργαζόμαστε και να διευκολύνουμε τις αρχές στην άσκηση του έργου τους. Αυτό θα πράξουμε και στο μέλλον όποτε χρειαστεί.
  5. Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να διαβάλει εμένα ή τις εταιρείες μου, που απασχολούν εκατοντάδες έντιμους εργαζομένους, και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όσων δημοσιεύουν ή αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις ή χρησιμοποιούν παράνομα προσωπικά ή εταιρικά δεδομένα. 

Ακολούθησε λίγο αργότερα ακόμη μια δήλωση από πλευράς του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος κινούμενος σε γραμμή Ανάπτυξης και επισυνάπτοντας μάλιστα τη σχετική ανακοίνωση ισχυρίζεται μέσω Twitter ότι δεν έχει πάρει χρήματα από το Δημόσιο, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το υπουργείο Ανάπτυξης, πως δεν έχει λάβει κρατική επιχορήγηση.

«Δεν θα σας κάνω τη χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά» αναφέρει. «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» τονίζει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Νίκος Κοκλώνης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter