Και τρίτη διάψευση πανεπιστημιακού από τον «κατάλογο Λοβέρδου»

Και τρίτη διάψευση πανεπιστημιακού από τον «κατάλογο Λοβέρδου»

Μικραίνει συνεχώς η λίστα των 100 πανεπιστημιακών που παρουσίασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος και τον στηρίζουν στη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση που απέστειλε ο Γρηγόρης Βαλλιάνος στα μέσα ενημέρωσης αναφέρεται ρητά: «Με μεγάλη έκπληξη είδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο διαδίκτυο να εμφανίζεται το όνομά μου σε μια λίστα υποστηρικτών του κ. Ανδρέα Λοβέρδου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.  Θέλω να τονίσω κατηγορηματικά , ότι ουδέποτε μου ζητήθηκε και ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν τη συγκατάθεσή μου σε κείμενο υποστήριξης του ως άνω υποψηφίου. Εξ άλλου δεν εργάζομαι ως καθηγητής του πανεπιστημίου της Στουτγάρδης, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στη συγκεκριμένη λίστα».

Πρώτος αποσύρθηκε από τον κατάλογο με τα ονόματα ο Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Παντείου, Χριστόφορος Σκαμνάκης.

Ο Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Παντείου ενημέρωσε σχετικά με αποτέλεσμα πλέον ο κατάλογος να απαριθμεί 99 ονόματα που θεωρούν «απαραίτητη την ενδυνάμωση του πολιτικού χώρου που εκπροσωπεί τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, του θεσμικού εκσυγχρονισμού, του κράτους δικαίου, των μεταρρυθμίσεων» και στηρίζουν «την υποψηφιότητα του συναδέλφου Ανδρέα Λοβέρδου».

Επίσης, ο καθηγητής χημείας (University of Calgary, Καναδά, Victoria University, Αυστραλία) Γιάννης Ματσούκας, ενημέρωσε πως «με μεγάλη έκπληξη, είδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το όνομά μου σε λίστα 100 Καθηγητών Πανεπιστημίου οι οποίοι υπογράφουν και στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Λοβέρδου», ζητώντας την αφαίρεση του ονόματός του.

«Σας δηλώνω ότι ουδέποτε υπέγραψα κείμενο υποστήριξης, του κατά τα αλλά δυναμικού και εξαιρετικού στελέχους του κοινοβουλίου κ. Λοβέρδου, και δε θα ήθελα με κανένα τρόπο να θέσω την οποιαδήποτε επιστημονική προσφορά μου στην παιδεία στην υπηρεσία μιας κομματικής υποψηφιότητας, όσο σημαντική κι αν είναι αυτή» δηλώνει ο Γ. Ματσούκας.

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκαν 100 πανεπιστημιακοί που στηρίζουν τον Ανδρέα Λοβέρδο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter