Και ξαφνικά έγινε καλή η Συμφωνία των Πρεσπών για τη ΝΔ (Video)

Και ξαφνικά έγινε καλή η Συμφωνία των Πρεσπών για τη ΝΔ (Video)

Μέχρι πριν από λίγο καιρό η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωρυόταν πως με τη Συμφωνία των Πρεσπών η προηγούμενη κυβέρνηση «δίνει» το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα. Τώρα, η ΝΔ όχι μόνο επενδύει σε αυτή τη Συμφωνία αλλά τη βρίσκει και πολύ καλή μάλιστα. 

Συγκεκριμένα, χθες, Τετάρτη, τόσο ο υπουργός Άμυνας όσο και αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών… έχασαν το εθνικιστικό τους ταμπεραμέντο, κάνοντας δηλώσεις για το… καλό που έχει κάνει η συμφωνία των Πρεσπών, την οποία τόσο πολέμησαν ως αντιπολίτευση.

Και από κει που ο νυν υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωνε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι επιζήμια και η στάση της ΝΔ είναι.. άτεγκτη, βρέθηκε να δηλώνει, στο συνέδριο του Economist ότι έχει μέλλον κι έγινε για καλό σκοπό…

Δείτε τι έλεγε για τη συμφωνία ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ως αντιπολίτευση τον Ιανουάριο του 2019 για την «άθλια» συμφωνία :

Και δείτε τι έλεγε στις 17 Ιουλίου του 2019 ως υπουργός Εθνικής Άμυνας:

Να μην ξεχνάμε και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος επίσης από το συνέδριο του Economist «κατάλαβε» ότι η συμφωνία των Πρεσπών επιλύει πολλά πολιτικά ζητήματα μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Βαρβιτσιώτης έπαθε… Πρέσπες: Τα πολιτικά ζητήματα με τη Βόρεια Μακεδονία έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών… (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter