Καϊδατζής για Ντογιάκο: «Δεν μπορεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να καταφέρεται κατά του Τύπου»

Καϊδατζής για Ντογιάκο: «Δεν μπορεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να καταφέρεται κατά του Τύπου»

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και να καταφέρεται κατά του Τύπου και να απειλεί με εφαρμογή της νομιμότητας, σημείωσε ο επίκουρος καθηγητής συνταγματικού δικαίου στο Αριστοτέλειο Ακρίτας Καϊδατζής. «Αν χρειάζεται να το πεις, τότε γίνεται απειλή», τόνισε «Στο Κόκκινο» στον απόηχο της αποκάλυψης του Documento για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, που απείλησε δημόσια εφημερίδες που του έχουν ασκήσει κριτική ότι θα πρέπει να ελεγχθούν φορολογικά.

Δείτε επίσης: Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν μπορεί να θυμίζει μέλη της Cosa Nostra

Ο συνταγματολόγος, μιλώντας «Στο Κόκκινο» υπογράμμισε ότι η ΑΔΑΕ έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει από την πρώτη μέρα η Βουλή και από την δεύτερη μέρα οι εισαγγελικές αρχές.

Δείτε επίσης: Προστασία Ντογιάκου στους κοριούς της ΕΥΠ

Επίσης, τόνισε πως ο εισαγγελέας δεν επιτρέπεται να έχει νομική γνώμη, δεν μπορεί να παρεμβαίνει σε ελεγκτική διαδικασία άλλης αρχής, γιατί η παρέμβαση του παράγει αποτελέσματα, εξήγησε ο κύριος Καϊδατζής εκτιμώντας πως είναι σοκαριστικό ότι πρέπει να σχολιάζουμε τέτοιες δηλώσεις. Είναι σοκαριστικό, γιατί δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες δηλώσεις, υπογράμμισε με αφορμή όσα είπε ο Ισίδωρος Ντογιάκος για φορολογικούς ελέγχους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η ΑΔΑΕ έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει από την πρώτη μέρα η Βουλή και από την δεύτερη μέρα οι εισαγγελικές αρχές κατέληξε ο Ακρίτας Καϊδατζής, διαβεβαιώνοντας ότι η Βουλή έχει τέτοιες αρμοδιότητες και εξουσίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter