«Καίει» τον ΠΑΟΚ το σίριαλ με τον Πρίγιοβιτς

«Καίει» τον ΠΑΟΚ το σίριαλ με τον Πρίγιοβιτς

Το πρώτο μεταγραφικό σίριαλ της νέας χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακούει στο όνομα Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Η επικείμενη μετακίνηση του από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας έχει σημάνει κόκκινο συναγερμό στην Τούμπα και όλες οι πλευρές κάθονται πλέον σε αναμμένα κάρβουνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Σέρβος επιθετικός είχε μεταβεί τις τελευταίες ημέρες σε ταξίδι-αστραπή στο Ντουμπάι στα Αραβικά Εμιράτα, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις από τους Άραβες, όμως από πλευράς ΠΑΟΚ έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, ότι στον παίκτη δόθηκε ολιγοήμερη άδεια που είχε ζητήσει αλλά δεν περίμεναν ότι θα μεταβεί μέχρι τα Εμιράτα για να περάσει μάλιστα από ιατρικές εξετάσεις στο Ντουμπάι. Και όλα αυτά πριν το καθορισμένο ραντεβού αύριο Τρίτη (8/1) του Πρίγιοβιτς με τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη, όπου θα συζητήσουν το μέλλον του παίκτη στον «δικέφαλο» του βορρά.

Όπως και να έχει όμως, η ουσία είναι ότι ο παίκτης, βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Τούμπας και μάλιστα σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, όπου οι Θεσσαλονικείς οδεύουν για τον 3ο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία τους μετά από πολλά χρόνια. Στον ΠΑΟΚ περίμεναν ότι ο παίκτης θα προχωρούσε με τον ατζέντη του σε διαπραγματεύσεις και θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο ότι θα υπέγραφε και το νέο συμβόλαιο του. Αυτό θα τους βόλευε καθώς θα μπορούσαν να πιέσουν τους Άραβες να πληρώσουν «cash» το ποσό της ρήτρας των 10 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με τον «δικέφαλο» και όχι σε 3-4 δόσεις όπως πρότειναν της Αλ Ιτιχάντ. Όπως ανέφεραν όμως πολλά δημοσιεύματα, ο Σέρβος πέρασε μεν ιατρικές εξετάσεις αλλά δεν υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Όπως και να έχει ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος και δεύτερος μέχρι στιγμής με 9 γκολ πίσω από τον Κουλούρη του Ατρομήτου, πήγε στο Ντουμπάι για απευθείας συζητήσεις με τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ και το βέβαιο είναι ότι δεν μπορεί να πει όχι, στο «χρυσό» συμβόλαιο που του προσφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου και το οποίο φθάνει τα 27.000.000 ευρώ για 4.5 χρόνια! Τρελά χρήματα…

Η ουσία είναι ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κρατήσει τον παίκτη, ο οποίος είναι σε ηλικία (στα 29 του) που ανάλογο συμβόλαιο δεν πρόκειται να βρει πλέον μέχρι να τελειώσει την καριέρα του. Στον «δικέφαλο» ψάχνουν την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση αλλά τα περιθώρια δεν είναι πολλά. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να πιέσουν να πάρουν με «τη μια» ολόκληρο το ποσό και όχι σε δόσεις που θέλουν οι Άραβες. Άλλωστε αν η Αλ Ιτιχάντ έδινε εφάπαξ το ποσό θα είχε κάνει δικό της τον Σέρβο από την Πρωτοχρονιά.

Πέρα όμως από τις όποιες διαπραγματεύσεις κρίσιμο είναι και το αυριανό ραντεβού του παίκτη με τον Ιβάν Σαββίδη, το οποίο από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Πρίγιοβιτς πήγε στο Ντουμπάι, είναι άγνωστο αν τελικά γίνει. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αυτό που ζητούσαν τον τελευταίο μήνα από τον Σέρβο επιθετικό ήταν να αναβάλει την μετακίνηση του στο Ριάντ μέχρι το καλοκαίρι. Όμως με τέτοια πρόταση στα χέρια του, πολύ δύσκολα ένας παίκτης θα την άφηνε να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο, όπου η Αλ Ιτιχάντ μπορεί να στρεφόταν σε άλλους μεταγραφικούς στόχους.

Από πλευράς Σαββίδη, είναι άγνωστες οι προθέσεις του. Άλλοι ανέφεραν ότι μπορεί να προτείνει αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Σέρβο, όμως όση και να είναι αυτή, δεν πρόκειται να πλησιάσει στο ελάχιστο τα λεφτά των Αράβων. Άλλοι υποστηρίζουν ότι ο Σαββίδης, μη μπορώντας εκ των πραγμάτων να κρατήσει τον παίκτη δεν θα συναντηθεί καν μαζί του και απλώς θα δώσει εντολή στους συνεργάτες του, που θα διαπραγματευτούν τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ με τους Άραβες, να δώσουν τα λεφτά «ντούκου» και όχι σε δόσεις… 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter