Καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας ήρθε και… ταράζει τα νερά

Καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας ήρθε και… ταράζει τα νερά

Τα προγράμματα πιστότητας όπως τα ξέραμε μέχρι σήμερα είτε με πόντους, είτε με εκπτώσεις, είτε με τη χρήση κάρτας, έχουν ως στόχο να βοηθήσουν και να διευκολύνουν τους καταναλωτές. Πόσες φορές όμως έχετε φτάσει στο ταμείο του σούπερ μάρκετ, να αναζητείτε την κάρτα μέλους που θα σας εξασφαλίσει κάποια έκπτωση ή μερικούς πόντους και συνειδητοποιείτε ότι την έχετε ξεχάσει; Πόσες φορές έχετε απογοητευτεί όταν καταλαβαίνετε ότι ούτε αυτή τη φορά συγκεντρώσατε τους απαιτούμενους πόντους για να έχετε και την αντίστοιχη επιβράβευση;

To νέο καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας της Lidl Ελλάς ήρθε για να αλλάξει ριζικά την αγοραστική σας εμπειρία. Το Lidl Plus είναι απολύτως σύμφωνο με τις ανάγκες και τους ρυθμούς της καθημερινότητας παρέχοντας στους καταναλωτές εκπτώσεις, ειδικές προωθητικές ενέργειες, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, και σταδιακά προσωποποιημένες προσφορές σχεδιασμένες για τις ανάγκες τους.

Από 1 Οκτωβρίου μάλιστα, και μέχρι 13 Δεκεμβρίου, οι 100 συχνότεροι πελάτες κερδίζουν από 500€ για αγορές! Σε περίπτωση ισοβαθµίας ο νικητής αναδεικνύεται µετά από κλήρωση. Όσο πιο συχνά πραγματοποιούν τις αγορές τους και σκανάρουν την προσωπική τους ψηφιακή κάρτα Lidl Plus στο ταμείο, τόσο ανεβαίνουν στη βαθμολογία των πιο πιστών πελατών.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο App Store / Google Play, να κατεβάσετε το Lidl Plus και να κάνετε γρήγορα και εύκολα την εγγραφή σας. Και η χρήση της εφαρμογής πανεύκολη. Επιλέγετε τα κουπόνια που σας ενδιαφέρουν, τα ενεργοποιείτε πριν μεταβείτε στο κατάστημα και τα εξαργυρώνετε προτού λήξουν, σκανάροντας την ψηφιακή κάρτα, που είναι διαθέσιμη εντός της εφαρμογής στο ταμείο του καταστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lidl Plus, έχει ήδη δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια. Η πρωτοποριακή αυτή πρόταση από τη Lidl Ελλάς ήρθε βάζοντας στο προσκήνιο τον καταναλωτή. Γι αυτό μη χάσετε καιρό και κατεβάστε την εφαρμογή για να διαπιστώσετε μόνοι σας πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα πιστότητας δε μοιάζει με κανένα άλλο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter