Καιρίδης: Λάθος η συζήτηση για το ενδεχόμενο δεξιάς στροφής στη ΝΔ (Video)

Καιρίδης: Λάθος η συζήτηση για το ενδεχόμενο δεξιάς στροφής στη ΝΔ (Video)

Για άλλη μία φορά ο Δημήτρης Καιρίδης διαφοροποιήθηκε από την άποψη που ακούγεται από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ότι μετά το αποτέλεσμα των Eυρωεκλογών η γαλάζια παράταξη θα πρέπει να κάνει στροφή προς τα δεξιά, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «λάθος» αυτή τη συζήτηση.

«Kοιτάξτε το αποτέλεσμα (των Ευρωεκλογών) θέλει ψυχραιμία ως προς την ανάλυσή του, διότι είναι λίγο πιο περίπλοκα από τα εύκολα και στερεοτυπικά που ακούστηκαν το βράδυ των εκλογών, όχι μόνο εδώ, αλλά και για την Ευρώπη», σχολίασε στον ΣΚΑΪ , ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σε ότι αφορά το ερώτημα για το εάν η Νέα Δημοκρατία πρέπει να γυρίσει προς τα Δεξιά, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου υποστήριξε ότι το είπε και ο πρωθυπουργός «είναι μία λάθος συζήτηση αυτή. Απώλειες είχε η Νέα Δημοκρατία προς κάθε κατεύθυνση».

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι η αποχή

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «πρέπει να αναλύσουμε την αποχή, τον μεγάλο ελέφαντα, για τους 1.000.000 ψηφοφόρους μας που δεν ήρθαν στην κάλπη. Ένα κομμάτι δεν προσέρχεται στην ευρωεκλογές γενικά. Πάντα οι ευρωεκλογές έχουν μεγαλύτερη αποχή από ότι οι εθνικές εκλογές. Δεύτερον, οι συγκεκριμένες ευρωεκλογές είχαν κάποια χαρακτηριστικά, δεν συμπίπτουν με αυτοδιοικητικές, δεν προηγούνται εθνικών, όπως το 2009, το 2014 και το 2019. Δεν τίθεται θέμα κυβερνησιμότητας, διότι υπάρχει άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας και τρίτον, δεν υπάρχει και ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα ένα κρίσιμο κομμάτι σοβαρών, ψαγμένων, συνειδητοποιημένων και απαιτητικών ψηφοφόρων αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα μένοντας σπίτι. Είναι μήνυμα κριτικής»

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η επιστολή Κασσελάκη στις ευρωπαϊκές προοδευτικές δυνάμεις – Πρόσκληση και σε ΠΑΣΟΚ

Ετοιμάζεται πρόταση για εσωκομματικό δημοψήφισμα στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς

Κασσελάκης: Ικανοποιητικό το ποσοστό μας – Μπορούμε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ σε νομοσχέδια (Video)

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ – Ανοικτή αμφισβήτηση Ανδρουλάκη: H επιστολή Κωνσταντινόπουλου είναι καλοδεχούμενη, λέει ο Γερουλάνος

Άρχισαν οι γκρίνιες και στη ΝΔ μετά την κατρακύλα: Σύγκλιση της ΚΟ ζητά ο Κακλαμάνης – «Οι υπουργοί δεν έκαναν αυτό που έπρεπε γι’αυτό χάσαμε»

Έριδες στο ΠΑΣΟΚ: «Συντονισμένες επιθέσεις» πίσω από την ανοιχτή αμφισβήτηση βλέπει ο Ανδρουλάκης

Νέο έκτακτο δελτίο για τον καύσωνα από την ΕΜΥ – Πού θα δείξει «43άρια» (LIVE)

Κασσελάκης: Ικανοποιητικό το ποσοστό μας – Μπορούμε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ σε νομοσχέδια (Video)

Κεχαγιά για Νέα Αριστερά: «Ζητάμε πίσω τις έδρες – Δεν έχουν κανένα ηθικό έρεισμα

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter