«Καίριες εξαγγελίες» θα κάνει ο Τσίπρας από τη Λέσβο

«Καίριες εξαγγελίες» θα κάνει ο Τσίπρας από τη Λέσβο

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη 3 Μαΐου, στη Λήμνο και εν συνεχεία στη Λέσβο. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λήμνο, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Δημαρχείο στη Μύρινα, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη και φορείς της πόλης. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην 130η Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στις 12:00 ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Αγρόκτημα του Παλημνιακού Ταμείου στο Λιβαδοχώρι Λήμνου.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τη Λέσβο, στο πλαίσιο των εργασιών του 14ου Περιφερειακού Συνεδρίου “Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων” για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση των Νησιών του Βορείου Αιγαίου.

18:00 Σύσκεψη με τους Υπουργούς που συμμετέχουν στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

19:30 Κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, « Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων», στο Αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου.

Κυβερνητικές πηγές θεωρούν υπερβολική και την εξέγερση του εμπορικού κόσμου με αφορμή την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ και στα πέντε νησιά του Βορείου Αιγαίου από τον επόμενο μήνα. Τονίζουν πως η κυβέρνηση θέσπισε το μεταφορικό ισοδύναμο και άλλα μέτρα στήριξης της νησιωτικότητας για να ισοφαρίσει τις απώλειες από την εναρμόνιση των συντελεστών του ΦΠΑ με αυτούς στην υπόλοιπη χώρα. 

Και συγχρόνως υπαινίσσονται ότι ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει σημαντικές ανακοινώσεις τόσο για το προσφυγικό όσο και για την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων των νησιών του Βορείου Αιγαίου. “Βιάζονται να αντιδράσουν” αναφέρουν αρμόδιες κυβερνητικές πηγές που υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει καίριες εξαγγελίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter