Καιρός: Αίθριος με θερμοκρασίες έως 15 βαθμούς Κελσίου

Καιρός: Αίθριος με θερμοκρασίες έως 15 βαθμούς Κελσίου

Mε φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες και ανέμους έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο αναμένεται ο καιρός για σήμερα Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το Meteo.gr/EAA, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα ενώ βροχές αναμένονται στην Χαλκιδική, στις Σποράδες, στην Εύβοια και στην Ανατολική Στερεά έως το μεσημέρι. Πιθανότητα σποραδικών βροχών υπάρχει για την Πελοπόννησο μετά το απόγευμα. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -6 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 10, στη Θεσσαλία από -2 έως 11, στην Ήπειρο από -1 έως 13, στη Δυτική Στερεά από 1 έως 13, στην υπόλοιπη Στερεά από 0 έως 12, στην Πελοπόννησο από 1 έως 15 στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 13, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 5 έως 11, στις Κυκλάδες από 7 έως 13, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 13 και στην Κρήτη από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στο Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε δυτικούς 2 έως 4 μποφόρ ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα στραφούν από τις πρώτες βραδινές ώρες σε δυτικούς 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, κυρίως στα βόρεια του νομού, έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως μετά το απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter