Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Τι εκτιμούν οι μετεωρολόγοι για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Τι εκτιμούν οι μετεωρολόγοι για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Σχεδόν αίθριος προβλέπεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Παρασκευή, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα και μόνο στα βορειοανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το μεσημέρι.

Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και απο τις μεσημβρινές ώρες θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα νότια και θα φτάσει τους 17 με 18 και κατά τόπους στα κεντρικά και τα νότια τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση για το τριήμερο

Άστατος θα είναι ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων, με βροχές να σημειώνονται στη μισή Ελλάδα, χαλώντας το σκηνικό των παρελάσεων αλλά και όσων επιλέξουν να φύγουν.

Καλά νέα από τον διευθυντή της ΕΜΥ κ. Θοδωρή Κολυδά για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις το τριήμερο ξεκινά με βροχές, συνεχίζει με καλοκαιρία σε όλη την Ελλάδα και ολοκληρώνεται με βροχερό σκηνικό και καιρό τύπου «Π».

Όπως λέει στην ανάρτησή του στo Χ, «την Παρασκευή η έξοδος θα γίνει με αστάθεια στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα , όχι όμως ιδιαίτερα έντονη. Το Σαββατοκύριακο η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και η θερμοκρασία θα ανέβει -κυρίως την Κυριακή- που θα γυρίσουν οι άνεμοι σε νοτιάδες.

Ανήμερα της Εθνικής μας εορτής θα έχουμε βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο (καιρός του «Π»), ενώ στα υπόλοιπα θα υπάρχει μόνο τοπική συννεφιά.

Η παρέλαση χωρίς προβλήματα.

Στην επιστροφή προσοχή στους δρόμους, αν και από το απόγευμα προβλέπεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter