Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Πέμπτη – Που θα σημειωθούν βροχές

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Πέμπτη – Που θα σημειωθούν βροχές

Την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και πιθανώς στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο. Μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει σε τμήματα της Θράκης, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Δυτικής Κρήτης. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται τοπικά παροδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 29-30 βαθμούς, στην Ήπειρο από 9 έως 24-25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 28-29 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 23-25, ενώ στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες-νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με πιθανότητα για τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ και στα ανατολικά παράκτια του νομού πιθανώς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27-28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός με πιθανότητα για παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ και στον Θερμαϊκό έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26-27 βαθμούς.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter